Utolsó aktivitás

• Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ James Iceman a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem keresett fel minket sehol sem, ezért elutasításra került a jelentkezése! Ha továbbra is szeretnél jelentkezni hozzánk, írd újra a...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Pedro Vargas a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Felvételre került! Üdv a csapatban.
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Luis Zachary a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Zachary Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét. Jelentkezését az elkövetkezõ...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Luis Zachary a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Zachary Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. Jelentkezés kiértékelése...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Elijah Feretti a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Feretti Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét. Jelentkezését az elkövetkezõ...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Micheal Dennis a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Dennis. Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. Jelentkezés kiértékelése...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Micheal Dennis a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Dennis Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét. Jelentkezését az elkövetkezõ 168...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Elijah Feretti a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Felvételre került. Üdv a csapatban!
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS kérelme a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Kérelem Karakter Add meg a karaktered nevét vagy azonosítóját: dr. Ben Cruz Leírás A kérelmed pontosan, tömören megfogalmazott...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: Bindelhető Cursor. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia. Erről van egy topic! :D https://forum.westmta.com/threads/kurzor-seged.2131/
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Drake Y Jhonson a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Jhonson, Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. Jelentkezés kiértékelése...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: EMS ~ Drake Y Jhonson a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Jhonson Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét. Jelentkezését az elkövetkezõ...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: Forum név változtatás a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    https://forum.westmta.com/account/username
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: Zane Booker panasza patrk Admin-ra a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia! Kimentem egy reportra, majd elflyoltam a vízzel szemben, és néztem hogy ki mit csinál. Ott voltam kb 2-3 percig majd annyit vettem...
  • Kyle
    Kyle reagált patrik. posztjára ebben a témában: Zane Booker panasza patrk Admin-ra a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem fogom magamat ismételgetni. Várom a bíráló admin válaszát.