- Július 7, 2025
- 1
- 0
- Karakter
- Luis Zachary
Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Luis ZacharyAnyja neve:
Izabella SpitzlerSzületési hely, idő:
Los Santos, 1956. 01. 01Személyigazolvány száma:
ID-PHGE5178Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
VálaszÁllampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
nincsElérhetőség:
Telefonszáma:
1-127964E-mail címe:
[email protected]Egyéb adatok:
Magasság:
160cmTestsúly:
50Nem:
Férfi [Férfi ] - -[ ]Etnikum:
Afro AmerikaiKépzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
Orvosi EgyetemIntézmény neve:
Harvard Medical SchoolVégzettség megszerzésének ideje::
1980Munkaviszony:
Előző munkahelye:
Taxi szolgálatMunkaviszony kezdete és vége:
Kezdete:1982-től egészen 2025-igMunkaköri leírás:
Txi Szolgálat, Munkavégzés helyez:Los Santos, Munkaidő beosztása: Napi 7-8óra, Munkakörhőz tartozó feladatok: Elvinni az utast A-Ból B-pontbaMiért hagyta ott előző munkahelyét?:
Nem jöttem ki a fönökkel
Out Of Character ((OOC))
Hogyan szólíthatunk?:
ZsombiÉletkorod:
17Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
5-4 éveMióta játszol a WestMTA szerverén?
5-6órájaVoltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?:
nem voltam mégVoltál már egészségügyi frakció tagja?:
Igen voltam, más szerverenCsatolj UCP képet az Adminjailedről:
VálaszCsatolj UCP képet az Kitiltásaidról:
VálaszCsatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről:
VálaszMiért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat)
Azért szeretnék csatlakozni, mert érdekel az egészségügy igy játékon belül. És sokan ajánlották ezt a frakciót, hogy izgalmas és szorakoztató a közösség. Illetve szeretek az embereken segiteni ugy, hogy még én is élvezem az rp.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]Miért gondolod, hogy téged válasszunk?:
szerintem azért, mert jól tudok csapatban játszani és nem vagyok egy idegesitó személyiség.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]3-Pozitivum dolog rólam: Türelmes vagyok, nyugodt, gyorsan tanulok új dolgokat[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]3-negativum róla: Ha rossz napom van akkor flegma vagyok, néha szétszort és néha elfelejtek dolgokat ami nagyon könnyű dolog (tudom, hogy nem kértétek ezeket, csak gondoltam egy kis plusz)Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban:
Én a frakcióban egy csendes és nyugodt karaktert alakitanák. Amely preciz és diplomatikusan szereti megoldani a problémákat.Mesélj magadról pár mondatban:
Zsombor vagyok 17 éves, jelenleg szakmát tanulok, de utánna az éretségi a cél és ha az is meg van akkor egy kovács szakmát is le szeretnék tenni. Amugy egy nyugodt és türelmes ember vagyok.
Egészségügyi kérdések
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Elfogadnám a hivást majd ki mennék a helyszinre, stabil oldalfekvést végeznék rajta majd egy hideg-vizes rongyot a fejére teritek. [/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3]Milyen okok állhatnak a háttérben: Napszúrás, HőgutaEgy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?:
Meg vizsgálom a hölgyet/urat, hogy még is hol szenvedett sulyos égési sérülést, majd ezután megvizsgálom majd krémmel, mézzel, aloe verával vagy antibiotikumos kenőccsel be kenem a sebeket, ezután hordágyra tesszük és visszük a korházba a sürgőséggi osztályra.Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?:
Komoly közuti baleset során mivel, ha felültetjük vagy stabil oladfekvést alkalmazunk akkor lehetséges, hogy nagyobb bajt okozunk. Helyszin biztositása: Rendőröket hivnák a helyszinre, hogy ők biztositsák a helyszint, hogy mi tudjunk foglalkozni a sérültel.Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!:
Defibrilátor: Ha a sérültnek le állt a szive egy baleset következtében. Hordágy: Sérültet fel tudjuk fektetni. Fecskendők,kenőcsök,ollo,kés,Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?:
VálaszJELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: éééé.hh.nn.
Aláírás: Aláírás helye
Aláírás: Aláírás helye