- Július 19, 2025
- 3
- 0
- Karakter
- Drake Y Jhonson
Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Drake Y JhonsonAnyja neve:
Maria Y JhonsonSzületési hely, idő:
2002.09.16 Los Santos . Many Street 54 FSzemélyigazolvány száma:
ID-CKPB5070Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
VálaszÁllampolgárság:
Amerikai ÁllampolgárságBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Los Santos , Many Street 54 FElérhetőség:
Telefonszáma:
1-128-130E-mail címe:
[email protected]Egyéb adatok:
Magasság:
184Testsúly:
100Nem:
Férfi [ Férvi ] - Nő [ ]Etnikum:
HungaryKépzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
Mentőorvos Felsőfoku DiplomaIntézmény neve:
Emergency Medical Technician ParamedikVégzettség megszerzésének ideje::
1999.06.11Munkaviszony:
Előző munkahelye:
NREMT - National Registry of Emergency Medical ServicesMunkaviszony kezdete és vége:
2000.01.11Munkaköri leírás:
Paramedik , Balesetek , szivroham , légzési nehézségek , traumák esetén én segitettem az adott betegekenMiért hagyta ott előző munkahelyét?:
Nem tudta az állomány finanszirozni a sok kolega fizeteset igy parat elbocsajtottak majd mikor bezartz a rendelo / korhaz engem is elbocsajtottak.
Out Of Character ((OOC))
Hogyan szólíthatunk?:
ZsoltiÉletkorod:
23Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
SeeMTA V1 ota jatszom kulonfele szervereken ez tobb év nem tudom pontosan.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
Jelentkezesi lap kitoltese napjan ma 4 napja.Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?:
Nem voltamVoltál már egészségügyi frakció tagja?:
IgenCsatolj UCP képet az Adminjailedről:
https://ibb.co/7tCHQ14TCsatolj UCP képet az Kitiltásaidról:
https://ibb.co/xK7qFsGHCsatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről:
https://ibb.co/Qvj29bJdMiért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat)
Szeretek mentőst rpzni és ebben a frakiba nvan lehetőség a tényleges rp-re. Szeretnék segiteni jatekosoknak is azzal hogy megmentem az életüket , meggyogyitom öket.Miért gondolod, hogy téged válasszunk?:
Elég érett vagyok , jo a gondolkodasom , és tudom mi az az rp , és nem rövid távra jelentkezem.Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban:
A mentős frakcióban megformált karakter egy hivatásának élő, rendíthetetlen elszántsággal dolgozó életmentő, akinek minden döntését az emberség, a felelősségtudat és a gyors, hatékony segítségnyújtás vezérli. Nemcsak a szakértelme kiváló, hanem lelkiereje és együttérzése is példaértékű – Én vagyok az, aki a káosz közepén is nyugalmat sugároz, és akire mindig lehet számítani, ha másodpercek alatt kell életeket menteni.Mesélj magadról pár mondatban:
Zsolti vagyok, 23 éves, jelenleg Kárpátalján élek, Ukrajna nyugati részén, ahol a hagyományok és a természet közelsége mindennapjaim szerves részét képezik. Nyitott, céltudatos személyiség vagyok, aki értékeli az őszinteséget, a fejlődést és a valódi emberi kapcsolatokat. Fontos számomra a környezetem iránti felelősség, és mindig arra törekszem, hogy értéket teremtsek, akár a munkámról, akár az emberi kapcsolataimról van szó. Hiszem, hogy a kitartás és a hit önmagunkban minden helyzetben előre visz.
Egészségügyi kérdések
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
[B]Hőguta (hőguta vagy hőkimerülés)[/B] – a test túlmelegedése, amikor a szervezet már nem tudja szabályozni a hőháztartását.
[B]Kiszáradás[/B] – ha nem iszik eleget, a szervezet víz- és sóháztartása felborul.
[B]Alacsony vércukorszint[/B] – hosszú túra, kevés étel, nagy energiafelhasználás miatt.
[B]Kimerültség, túlterhelés[/B] – ha nem pihent eleget vagy túlságosan megerőltette magát.
[B]Vasodilatáció (erek kitágulása a melegtől)[/B] – hirtelen vérnyomáseséshez vezethet, ami ájulást okoz.
Ezzel tudunk segiteni rajta : arnyekba kell helyezni , vizet adni neki , megmerni a lazat , gyorsan reagalni a testhőre ha magas akkor le kell hütenünk stabil allapotra.
Ha magánál van és tud nyelni, adj neki apró kortyokban vizet.
[B]Lábait meg kell emelni[/B], ha eszméleténél van – ez segíti a vérkeringést.Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?:
[B]Biztonság ellenőrzése[/B] – áram, forró eszköz, gáz kizárása.
[B]Sérült megnyugtatása[/B], állapotfelmérés.
[B]Égés hűtése[/B] – 15-20 percig langyos folyó vízzel (ha friss az égés).
[B]Ruhát csak akkor távolítok el[/B], ha nem tapadt a bőrbe.
[B]Steril fedés[/B] – égett területet steril (nem szöszölő) anyaggal lefedem.
[B]Sokk megelőzése[/B] – lefektetem, lábát megemelem, betakarom.
[B]Folyadékot csak akkor adok[/B], ha eszméleténél van, és nincs hányinger.Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?:
[B]Gerincsérülés gyanúja[/B] áll fenn (pl. magasból esés, motor- vagy autóbaleset, fej- vagy nyaksérülés),
[B]Eszméletlen[/B], de légzése van,
[B]Súlyos törése van[/B], különösen medence, gerinc, combcsont esetén,
[B]Befogott, beszorult testrésze[/B] van (pl. roncs alatt).
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!:
[B]Oxigénpalack maszkkal[/B] – nehézlégzés, fulladás, légzésleállás esetén.
[B]Ambu ballon[/B] – mesterséges lélegeztetéshez (pl. eszméletlen beteg).
[B]Defibrillátor (AED)[/B] – szívmegállás esetén elektromos újraindításra.
[B]Légútbiztosító eszközök[/B]: száj-garat tubus, laringoszkóp, intubációs készlet – ha a légutak elzáródnak vagy altatás szükséges.
Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?:
A : -
Ellenőrzöm, hogy a [B]légút szabad-e[/B] (nincs-e benne hányadék, idegen test, a nyelv hátraesése).
[B]Fej hátrahajtása, állkiemelés[/B] – ez a leggyakoribb módja a légút megnyitásának.
B : -
Figyelem, [B]lélegzik-e a sérült[/B]: nézem a mellkas mozgását, hallgatom a légzést, érzem a levegőt.
Ha [B]nincs légzés vagy nem normális (gátszerű)[/B], azonnal kezdem az újraélesztést.
C : -
Ha nincs légzés → [B]hívom a mentőket[/B] (vagy másvalaki hívja), és azonnal [B]mellkasi nyomásokat kezdek[/B]:
30 kompresszió (5–6 cm mélyen, 100–120/perc sebességgel),
majd 2 befúvás (ha képzett vagyok és van eszköz, pl. maszk).JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.07.19.
Aláírás: Drake Y Jhonson
Aláírás: Drake Y Jhonson
Moderátor által szerkesztve: