EMS ~ Drake Y Jhonson

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Július 19, 2025
3
0
Karakter
Drake Y Jhonson
emslogo5.png

Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány

elvalaszto2.png

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Drake Y Jhonson
Anyja neve: Maria Y Jhonson
Születési hely, idő: 2002.09.16 Los Santos . Many Street 54 F
Személyigazolvány száma: ID-CKPB5070
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): Válasz
Állampolgárság: Amerikai Állampolgárság
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Los Santos , Many Street 54 F

Elérhetőség:
Telefonszáma: 1-128-130
E-mail címe: [email protected]

Egyéb adatok:
Magasság: 184
Testsúly: 100
Nem: Férfi [ Férvi ] - Nő [ ]
Etnikum: Hungary

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Mentőorvos Felsőfoku Diploma
Intézmény neve: Emergency Medical Technician Paramedik
Végzettség megszerzésének ideje:: 1999.06.11

Munkaviszony:
Előző munkahelye: NREMT - National Registry of Emergency Medical Services
Munkaviszony kezdete és vége: 2000.01.11
Munkaköri leírás: Paramedik , Balesetek , szivroham , légzési nehézségek , traumák esetén én segitettem az adott betegeken
Miért hagyta ott előző munkahelyét?: Nem tudta az állomány finanszirozni a sok kolega fizeteset igy parat elbocsajtottak majd mikor bezartz a rendelo / korhaz engem is elbocsajtottak.

elvalaszto2.png

Out Of Character ((OOC))

Hogyan szólíthatunk?: Zsolti
Életkorod: 23
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: SeeMTA V1 ota jatszom kulonfele szervereken ez tobb év nem tudom pontosan.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? Jelentkezesi lap kitoltese napjan ma 4 napja.
Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?: Nem voltam
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: Igen
Csatolj UCP képet az Adminjailedről: https://ibb.co/7tCHQ14T
Csatolj UCP képet az Kitiltásaidról: https://ibb.co/xK7qFsGH
Csatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről: https://ibb.co/Qvj29bJd
Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat) Szeretek mentőst rpzni és ebben a frakiba nvan lehetőség a tényleges rp-re. Szeretnék segiteni jatekosoknak is azzal hogy megmentem az életüket , meggyogyitom öket.
Miért gondolod, hogy téged válasszunk?: Elég érett vagyok , jo a gondolkodasom , és tudom mi az az rp , és nem rövid távra jelentkezem.
Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban: A mentős frakcióban megformált karakter egy hivatásának élő, rendíthetetlen elszántsággal dolgozó életmentő, akinek minden döntését az emberség, a felelősségtudat és a gyors, hatékony segítségnyújtás vezérli. Nemcsak a szakértelme kiváló, hanem lelkiereje és együttérzése is példaértékű – Én vagyok az, aki a káosz közepén is nyugalmat sugároz, és akire mindig lehet számítani, ha másodpercek alatt kell életeket menteni.
Mesélj magadról pár mondatban: Zsolti vagyok, 23 éves, jelenleg Kárpátalján élek, Ukrajna nyugati részén, ahol a hagyományok és a természet közelsége mindennapjaim szerves részét képezik. Nyitott, céltudatos személyiség vagyok, aki értékeli az őszinteséget, a fejlődést és a valódi emberi kapcsolatokat. Fontos számomra a környezetem iránti felelősség, és mindig arra törekszem, hogy értéket teremtsek, akár a munkámról, akár az emberi kapcsolataimról van szó. Hiszem, hogy a kitartás és a hit önmagunkban minden helyzetben előre visz.

elvalaszto2.png

Egészségügyi kérdések

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: [B]Hőguta (hőguta vagy hőkimerülés)[/B] – a test túlmelegedése, amikor a szervezet már nem tudja szabályozni a hőháztartását. [B]Kiszáradás[/B] – ha nem iszik eleget, a szervezet víz- és sóháztartása felborul. [B]Alacsony vércukorszint[/B] – hosszú túra, kevés étel, nagy energiafelhasználás miatt. [B]Kimerültség, túlterhelés[/B] – ha nem pihent eleget vagy túlságosan megerőltette magát. [B]Vasodilatáció (erek kitágulása a melegtől)[/B] – hirtelen vérnyomáseséshez vezethet, ami ájulást okoz. Ezzel tudunk segiteni rajta : arnyekba kell helyezni , vizet adni neki , megmerni a lazat , gyorsan reagalni a testhőre ha magas akkor le kell hütenünk stabil allapotra. Ha magánál van és tud nyelni, adj neki apró kortyokban vizet. [B]Lábait meg kell emelni[/B], ha eszméleténél van – ez segíti a vérkeringést.
Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?: [B]Biztonság ellenőrzése[/B] – áram, forró eszköz, gáz kizárása. [B]Sérült megnyugtatása[/B], állapotfelmérés. [B]Égés hűtése[/B] – 15-20 percig langyos folyó vízzel (ha friss az égés). [B]Ruhát csak akkor távolítok el[/B], ha nem tapadt a bőrbe. [B]Steril fedés[/B] – égett területet steril (nem szöszölő) anyaggal lefedem. [B]Sokk megelőzése[/B] – lefektetem, lábát megemelem, betakarom. [B]Folyadékot csak akkor adok[/B], ha eszméleténél van, és nincs hányinger.
Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?: [B]Gerincsérülés gyanúja[/B] áll fenn (pl. magasból esés, motor- vagy autóbaleset, fej- vagy nyaksérülés), [B]Eszméletlen[/B], de légzése van, [B]Súlyos törése van[/B], különösen medence, gerinc, combcsont esetén, [B]Befogott, beszorult testrésze[/B] van (pl. roncs alatt).
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!: [B]Oxigénpalack maszkkal[/B] – nehézlégzés, fulladás, légzésleállás esetén. [B]Ambu ballon[/B] – mesterséges lélegeztetéshez (pl. eszméletlen beteg). [B]Defibrillátor (AED)[/B] – szívmegállás esetén elektromos újraindításra. [B]Légútbiztosító eszközök[/B]: száj-garat tubus, laringoszkóp, intubációs készlet – ha a légutak elzáródnak vagy altatás szükséges.
Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?: A : - Ellenőrzöm, hogy a [B]légút szabad-e[/B] (nincs-e benne hányadék, idegen test, a nyelv hátraesése). [B]Fej hátrahajtása, állkiemelés[/B] – ez a leggyakoribb módja a légút megnyitásának. B : - Figyelem, [B]lélegzik-e a sérült[/B]: nézem a mellkas mozgását, hallgatom a légzést, érzem a levegőt. Ha [B]nincs légzés vagy nem normális (gátszerű)[/B], azonnal kezdem az újraélesztést. C : - Ha nincs légzés → [B]hívom a mentőket[/B] (vagy másvalaki hívja), és azonnal [B]mellkasi nyomásokat kezdek[/B]: 30 kompresszió (5–6 cm mélyen, 100–120/perc sebességgel), majd 2 befúvás (ha képzett vagyok és van eszköz, pl. maszk).

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.07.19.
Aláírás: Drake Y Jhonson

Moderátor által szerkesztve:
emslogo5.png

Mr. Jhonson

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét.
Jelentkezését az elkövetkezõ 168 órában felülvizsgálja egy Executive Member.
A döntésekről itt fogjuk jelezni!

((OOC Megjegyzés: Téma lezárásra kerül a bírálatig. Javítási lehetőséged, és egyéb dolgod már nincs, csak várni türelmesen a válaszunkra!))

Köszönjük a türelmét.

Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

• Kedvelés
Reactions: Kyle
emslogo5.png

Mr. Jhonson,

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.
Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.
Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!
Medical Director - Dr. Ben Cruz,.
A. Medical Director - Dr. Cole Parkinson,.
A. Medical Director - Dr. Zane Hollow.

((OOC Megjegyzés: Keress fel minket a meghallgatással kapcsolatban.))

Köszönjük a türelmét.

Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.