EMS ~ Pedro Vargas

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zokni22

Barangoló
Július 3, 2025
46
7
Karakter
Pedro Vargas
emslogo5.png

Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány

elvalaszto2.png

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Pedro Vargas
Anyja neve: Natasha Manuel
Születési hely, idő: Madrid, főköztársasági kórház 2003.05.07.
Személyigazolvány száma: ID-TCAV5024
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-DMCF5024
Állampolgárság: Spanyol
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Nincs.

Elérhetőség:
Telefonszáma:
E-mail címe: [email protected]

Egyéb adatok:
Magasság: 183
Testsúly: 63kg
Nem: Férfi [ X ] - Nő [ ]
Etnikum: Fehér

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Egészségügyi diploma
Intézmény neve: Universidad Carlos III de Madrid
Végzettség megszerzésének ideje:: 2022.05.07

Munkaviszony:
Előző munkahelye: Uber Eats ételkiszállítási cég.
Munkaviszony kezdete és vége: 2025.07.04-2025.07.05-ig.
Munkaköri leírás: Akkoriban ételfutárként éttermekbe jártam ételt felvenni, majd onnan a megadott rendelési címekhez kiszállítottam az ételeket.
Miért hagyta ott előző munkahelyét?: Nem a szakmámhoz kötött volt, és már unalmas is volt.

elvalaszto2.png

Out Of Character ((OOC))

Hogyan szólíthatunk?: Marcell
Életkorod: 17
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: SeeMTA v2-től játszom már több mint 10 éve és HCRP-zek csak.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? Szerintem most lesz 1 hete.
Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?: Nem még soha.
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: Régebben igen, egyszer SeeMTA-n máskor pedig GTA 5 RP-n belül.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről: https://imgur.com/sKHyQmW
Csatolj UCP képet az Kitiltásaidról: https://imgur.com/Jwtqfnb
Csatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről: https://imgur.com/ij3UUTL
Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat) Mivel kiszeretném magam próbálni ebben az RP-ben is többet magam. Az eddigi RP tapasztalataimat a mentős életben akarom továbbfejleszteni mivel eddig nagyrészbe illegális RP-t folytattam. Megszeretnék a frakció által/segítségével újabb emberekkel megismerkedni. Megszeretném ismerni sokkal jobban ebben a mentős MTA életben hogy milyen is itt a mentős/orvos RP világa.
Miért gondolod, hogy téged válasszunk?: Mivel megfelelő, több éves RP tapasztalatom van, és a kreativitásom is megfelelne erre a szerepre!
Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban: Egy spanyol egészségügyi dolgozót, akinek diplomája van ám, de próbálja kitapasztalni folyamatosan a kórházat hogy milyen is a munka neki számára, illetve egy barátságos karaktert is egyben akivel szívesen tudnak a betegek beszélni is akár valamiről, nem csak az ellátás kapcsán.
Mesélj magadról pár mondatban: Marcell vagyok, 17 éves vagyok. 10 éve foglalkozom az RP világával tehát ugye 7éves korom óta. Hobbiaim: régebben sokat úsztam és versenyekre jártam, emellett mostanra már nehézsúlyú edzéseket végzek itthon. A munkám az informatika terén van azon belül kibervédelmis vagyok, most jelenleg és oroszokkal, lengyelekkel, olaszokkal, magyarokkal, és szlovákokkal dolgozok együtt nap mint nap.

elvalaszto2.png

Egészségügyi kérdések

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Az okok akár lehet a túlzott kevés folyadék bevitel, vagy élelem bevitel is ami ájuláshoz vezethet de akkor sérüléssel is megszerezhetünk egy elájulást. Elsősorban megnézném az illető pulzusát, légzését, majd ezután elsősorban szájon át lélegeztetném, és közben szakszerű mozdulattal pumpálnám a mellkasa közepén a tüdejét, hogy elegendő oxigén-hez jusson vissza ahhoz hogy felébredjen, és a keringés is beinduljon. Majd ha ez nem vált be lélegeztető gépre kapcsolnám és úgy felébredne. Később pedig ellátást kap ha sérülés volt szó, vagy ha kisebb volt a folyadék bevitel vagy az étel bevitel akkor akár kanül-t is adhatok be neki ha nincs a közelbe étel/ital a sérült számára.
Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?: Elsőnek a helyszín megnézném, hogy biztosított-e eléggé ahhoz hogy ellátáshoz jusson a személy tőlem. Majd bekenném az illető erősen égetett testrészeit hideg gyulladás/égés csillapítóval, majd bekötözném a betegen és beszállítanám a kórházba.
Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?: Ha pl. valakit stabil oldalfekvésbe helyeznénk akkor az lehetséges hogy nem jó ötlet amennyiben a sérültek gerinc vagy törési problémái vannak, illetve a helyszínt úgy biztosítanámbe, hogy körül tekintenék, és ha bármilyen veszélforrás látok ami veszélyes lehet a sérült/a számomra akkor a sérültet hordágyra helyezem és alrébb megyünk a helyszínről.
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!: Váladékelszívó gép: Akkor használjuk, amikor az illető,túlzott nyáltartalmét elszeretnénk távolítani a további sérült ellátása érdekében szájon át. EKG: Akkor használjuk amikor valakinek a vérnyomását szeretnénk megnézni. Defiblirátor: Végső életmentés esetén használjuk, sokkolásra alkalmas eszköz (az eszköz használata alatt kéz nem érhet a beteghez csak is a két vaslapát ami a defiblirátorhoz tartozik), ezt az eszközt akkor használjuk amikor sokkot szeretnénk a sérültbe juttatni, hogy a szív megfelelő véroxigén szinthez jusson újra. Szikék, és tűk: Nagyrészben minden ellátásban részt vesznek (pl.: vérleszívás, valamely sérülés megvizsgálása vágás segítségével stb...). Hordágy: A fekvőbeteg szállítására alkalmas. Kerekesszék: Az ülőbeteg szállítására alkalmas. Végtagrögzítő eszközök: Amikor valamilyen csontozatot megakarunk a betegen erősíteni annak érdekében, hogy szállítás közben ne vezessebb nagyobbcsonttöréshez a sérült.
Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?: [B][B][B]Légút-Légzés-Keringés légútbiztosítás végzünk. Lélegeztetjük a sérültet, és mellkaskompressziót végzünk közben rajta az eljárás ideje alatt.[/B][/B][/B]

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.07.05.

Aláírás: Pedro Vargas

elvalaszto2.png

emslogo5.png

Mr. Pedro Vargas

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét.
Jelentkezését az elkövetkezõ 168 órában felülvizsgálja egy Executive Member.
A döntésekről itt fogjuk jelezni!

((OOC Megjegyzés: Téma lezárásra kerül a bírálatig. Javítási lehetőséged, és egyéb dolgod már nincs, csak várni türelmesen a válaszunkra!))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2025.07.06.
Aláírás: A. Medical Director - Dr. Cole Parkinson

• Imádom
Reactions: patrik.
emslogo5.png

Mr. Pedro Vargas

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.
Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.
Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!
Medical Director - Dr. Ben Cruz,.
A. Medical Director - Dr. Cole Parkinson,.
A. Medical Director - Dr. Zane Hollow.

((OOC Megjegyzés: Keress fel minket a meghallgatással kapcsolatban.))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2025.07.07.
Aláírás: A. Medical Director - Cole Parkinson

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.