EMS ~ Micheal Dennis

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Márcsello

Zöldfülű
Április 17, 2025
57
40
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysilio
Karakter
Megan Reynolds 🇺🇲
emslogo5.png

Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány

elvalaszto2.png

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Micheal Dennis
Anyja neve: Emma Tawhon
Születési hely, idő: Los Santos. 2000.07.09.
Személyigazolvány száma: ID-KMWL679
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-CEKS679
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Grove street 3

Elérhetőség:
Telefonszáma: 1-124-366
E-mail címe: [email protected]

Egyéb adatok:
Magasság: 190 centiméter
Testsúly: 80 kilógramm
Nem: Férfi [ x ] - Nő [ ]
Etnikum: Keresztény

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Egyetem
Intézmény neve: Los Santosi Orvosi Egyetem
Végzettség megszerzésének ideje:: 2025.07.10

Munkaviszony:
Előző munkahelye: -
Munkaviszony kezdete és vége: -
Munkaköri leírás: -
Miért hagyta ott előző munkahelyét?: -

elvalaszto2.png

Out Of Character ((OOC))

Hogyan szólíthatunk?: Márcselló, Marci
Életkorod: 14
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 1,5 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 3 hónapja
Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?: LVMS-ben voltam, haladó szerelő, kevés pénz miatt.
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: Seemta LV-n.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről: https://imgur.com/a/NdCl7ZZ
Csatolj UCP képet az Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/dM6ZA7q
Csatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről: https://imgur.com/a/iBofWui
Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat) Családias hangulatnak tűnik, kedves befogadó társaság. Szeretnék még sokat tanulni a mentős RP-ben.Sokat lehet vele keresni.
Miért gondolod, hogy téged válasszunk?: Van tapasztalatom, nem lehet bennem csalódni, próbléma megoldó képességem jó.
Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban: Újonc fiatal fiút aki mindent megakar tanulni mert a legjobb akar lenni.
Mesélj magadról pár mondatban: Marci vagyok 14 éves, kézilabdázok, szabad időmben gépezek vagy haverokkal vagyok. Szeretek sportolni. Nem vagyok egy bőbeszédű alapból.

elvalaszto2.png

Egészségügyi kérdések

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Valószínüleg hőgutát kapott, árnyékba viszem vizzel locsolom, ha nem kell föl tárcsázom a mentősöket.
Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?: Helyszínt kell biztosítanom, megkell néznem a beteget, él-e még. Lekell kezelnem az égési sérülést: Hűtöm hideg vízzel, sterril anyaggal lefedem a sebet. Kórházba szállítom
Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?: Gerincsérülés gyanús.
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!: Oxi-palack-fulladásnál, defibrillátor-újraélesztéshez, nyakrögzítő-balesetesnek, infúzió, égési kötszer-égéshez, vérnyomásmérő, EKG, gyógyszerek.
Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?:A-Airway légutat jelent: Légutakat biztosítása. B-Breathing légzést jelent: Légzés megfigyelése. C-X vérkeringést vagy vérzéssel kapcsolatos

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2025.07.15.

Aláírás: Micheal Dennis

Utoljára szerkesztve:
emslogo5.png

Mr. Dennis

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét.
Jelentkezését az elkövetkezõ 168 órában felülvizsgálja egy Executive Member.
A döntésekről itt fogjuk jelezni!

((OOC Megjegyzés: Téma lezárásra kerül a bírálatig. Javítási lehetőséged, és egyéb dolgod már nincs, csak várni türelmesen a válaszunkra!))

Köszönjük a türelmét.

Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

• Kedvelés
Reactions: Kyle
emslogo5.png

Mr. Dennis.

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.
Jelentkezés kiértékelése megtörtént és sajnálattal közöljük, hogy jelentkezését elutasítjuk! Ön most nem felelt meg ebben a ciklusban! De ne csüggedjen, későbbi felvételi ciklusokban lesz még lehetősége megmutatni tudását!

((OOC Megjegyzés: 1 hónapja sem kaptad tőlem azt a szép jailt, így nem szeretnénk még téged látni a frakcióban. Próbáld meg később ezeket a dolgokat, mert így sajnos a legjobban szemetszúrt nekünk. Plusz egy össze csapott lap lett, ahova a kifejtés részét vártuk volna kaptunk egy mondatos kifejtést. Sajnos ezen látszik, hogy nem gondolod komolyan a jelentkezésedet! Ha megkomolyodtál akkor várunk sok szeretettel. :) ))

Köszönjük a türelmét.

Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.