Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Elijah FerettiAnyja neve:
Maria CortezSzületési hely, idő:
2000.02.21Személyigazolvány száma:
ID-EZBC5317Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
-Állampolgárság:
OlaszBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Los Santos, Idlewood st. 4Elérhetőség:
Telefonszáma:
-E-mail címe:
[email protected]Egyéb adatok:
Magasság:
185 cmTestsúly:
93 kgNem:
Férfi [ X ] - Nő [ ]Etnikum:
FehérKépzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
Mentőorvosi diplomaIntézmény neve:
University of PaudaVégzettség megszerzésének ideje::
2023.06.25Munkaviszony:
Előző munkahelye:
Nem volt.Munkaviszony kezdete és vége:
N/AMunkaköri leírás:
N/AMiért hagyta ott előző munkahelyét?:
N/A
Out Of Character ((OOC))
Hogyan szólíthatunk?:
PatrikÉletkorod:
16Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
2021.-ben regisztráltam az elsőre, körülbelül 2023 óta vagyok aktív MTA játékos.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
Mai nap kezdtem el játszani, de ezelőtt is sokat hallottam már a WestMTA-ról.Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?:
Nem voltam.Voltál már egészségügyi frakció tagja?:
így van, voltam már SeeMTA LV-n az LVMS-ben 2 hónapot, és StayMTA-n az OMSZ-ben 1 hónapot.Csatolj UCP képet az Adminjailedről:
https://imgur.com/a/cy07R4sCsatolj UCP képet az Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/0NqUjPdCsatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről:
https://imgur.com/a/wHgHFF2Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat)
Azért szeretnék mivel nagyjából ez volt az első RP "kör" amit kipróbáltam amikor elkezdtem MTA-zni, és annyira belejöttem akkor, hogy teljesen közel áll ez már hozzám. Rengeteg tudásra tettem szert a folyamatos ellátások miatt amiket elvégeztem, folyamatosan fejlesztettem a saját tudásomat az EÜ RP-kkel. Engem is meglepett, de tényleg hasznos volt számomra, mivel volt ezután IRL kisebb balesetem, stb ahol ténylegesen tudtam hasznosítani a tudásomat amit az MTA-ban szereztem. Azt szeretném, hogy a már meglévő EÜ tudásom ne vesszen kárba, és felejtődjön el, ezért jönnék és fejleszteném itt az EMS-ben. Miért gondolod, hogy téged válasszunk?:
Elég komoly és határozott személyiségnek tartom magamat, akivel lehet együtt dolgozni, valamint mint RP mint EÜ tapasztalattal rendelkezem korábbról, ezért szerintem én alkalmas lennék arra, hogy a frakcióban tevékenykedjek.Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban:
Eleinte egy olyan karaktert aki kissé félénken áll hozzá a dolgokhoz, mivel kb friss diplomás még, viszont szerethető, folyamatosan fejlődő lenne a karakterem. Mindenképpen egy kedves, törődő karakter lenne, aki barátságos a csapatban.Mesélj magadról pár mondatban:
Patrik vagyok, 16 éves. Pest vármegyében élek egy kis kertvárosban. Számítástechnikát tanulok, azonban a jövőmet nem ebben a szakmában képzelem el, hanem valamilyen rendészetiben. Szabadidőmben sokat MTA-zok, de jelenleg nem igazán találtam megfelelő helyet magam számára, ahol egyedi dolgok lennének valamint a játékosbázis vevő lenne az RP-re, de úgy érzem itt végre megtaláltam magam. Szoktam fejlesztgetni kisebb alkalmazásokat csak a saját unalomelterelésemből. Hamarosan elkezdek dolgozni egy Home Office operátori munkát, érdekel az ilyesfajta diákmunka.
Egészségügyi kérdések
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
A rosszullét oka szerintem a kevés folyadék, valamint az úgynevezett "hőguta". Elsődlegesen kívülállóként úgy tudok a legtöbbet segíteni ha mindenek előtt a mentőt hívom, mivel a felkészült operátorok megpróbálnak szakszerűen segíteni a telefonon. Ellenőrizném a túrázó pulzusát valamint, hogy lélegzik-e. Amennyiben életben van és megállapítom, hogy valóban csak eszméletvesztés elvinném őt egy árnyékosabb helyre ahol megszabadítanám a ruházatától mivel ilyenkor nagyon magas a testhőmérséklete, ezzel lehet valamilyen szinten egyensúlyozni, és lelocsolnám a testét hideg vízzel. Szemmel tartanám az állapotát a mentő érkezéséig.Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?:
Először meg kell vizsgálni a helyszínt, hogy biztonságos-e az ellátás megkezdéséhez, ABCDE éllapotfelmérést hajtanák végre a sérült személyen. Gézzel bekötözni az égési sérülést, fájdalomcsillapítás amennyiben szükséges.Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?:
Bárminemű gerinc sérülés esetén tilos megmozdítani a sérültet, tehát bármi amiben a gerince megsérülhetett, valamint ha autóbalesetet szenvedett és nem indokolt a mozgatása a sérültnek, akkor sem mozgatjuk. pl.: ha eszméleténél van, nem ég a jármű, tenhát nem indokolt, akkor nem mozgatjuk. Ha valaki beszorult egy szűk helyre akkor sem mozgatjuk, mivel szélső esetekben fent áll az, hogy nagyon-nagyon súlyos következménye lehet. Biztosítani úgy kell, hogy megszabadítjuk a lehető legjobban a hozzáférést pl a tűzoltók számára a beteghez, folyamatosan a beteggel maradunk és kommunikálunk vele.Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!:
Esettáska- ebben található az ellátáshoz szükséges eszközök nagyrésze, melyre mindig szükség van. Ezt körülbelül minden esetben kell használni. Defibrillátor - ezt újraélesztéseknél kell használni, amennyiben a kézi újraélesztés nem hozott megfelelő eredményt. Hordágy - melyre a beteg fektethető, rögzíthető. Ezt olyan esetekben kell használni amikor a beteg nem tud saját lábán beszállni a mentőben és ott leülni, tehát indokolt el. Pulsoximéter - vér oxigénszint mérő, arra használjuk, hogy megnézzük mennyi oxigén található a vérben. Bizonyos esetkocsikban EKG - szívműködést vizsgáló eszköz, arra használjuk, hogy feltérképezzük a beteg szívműködését.Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?:
Légút, légzés, keringés. Megkell győződnünk arról hogy a légút szabad-e (nincsen-e benne étel, bármi) lélegeztetjük a beteget valamint mellkaskompressziót alkalmazunk rajtaJELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.07.12.
Aláírás: Elijah Feretti
Aláírás: Elijah Feretti
Utoljára szerkesztve: