Zane Booker panasza patrk Admin-ra

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Smiley

Mosolygós
Very Important Person
Július 23, 2025
395
366
Tatabánya
Karakter
Tyler Donnelly
8DZ0ozt.png

Panaszt tevő InGame neve:
< Zane Booker >

Panaszra tett Admin neve:
< ptrk >

Bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
< >

Megjegyzés:
< Egy tag átadott nekem néhány dolgot IC mondta hogy ad nekem valamit mondom oké miért ne akkor átadott pár dolgot mondtam neki hogy nem kell és vissza adtam neki. Ez úgy látszik hogy ptrk-nak nem nagyon tetszett hogy oda adott majd vissza adtam neki pár dolgot ezért kaptam 30 percet. Nem a Jail-el van bajom hanem hogy az eddig tiszta UCP-m ezzel be lett "mocskolva" ami engem igen csak zavar ezért született PK. Megjegyezném hogy report nem készült az esetről szóval egyik fél sem volt vérig sértve de valamiért kaptam jailt. Lehetőséget kérek a válaszadásra és kérem ne Privát beszélgetésben legyen ez le kommunikálva az emlitett adminnal. Köszönöm!
Kevin >

• Kedvelés
Reactions: Nico
Szia!
Kimentem egy reportra, majd elflyoltam a vízzel szemben, és néztem hogy ki mit csinál.
Ott voltam kb 2-3 percig majd annyit vettem észre, hogy ti elkezdtétek egymást szemetesnek használni.
Teszem hozzá eddig mindenki megkapta a szankciót, ezért hogy szemetesnek használják a másikat.
Hogy fer legyen a dolog, ezért te is és a másik srác is megkapta érte a szankcióját.
Reportba mindent elmondtam 30 percet kaptatok, leülhető, és még nem is nagy szankció.
Legközelebb átgondoljátok 2x is, hogy nem fogtok ilyet tenni..

Több hozzáfűzni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Szia!
Kimentem egy reportra, majd elflyoltam a vízzel szemben, és néztem hogy ki mit csinál.
Ott voltam kb 2-3 percig majd annyit vettem észre, hogy ti elkezdtétek egymást szemetesnek használni.
Teszem hozzá eddig mindenki megkapta a szankciót, ezért hogy szemetesnek használják a másikat.
Hogy fer legyen a dolog, ezért te is és a másik srác is megkapta érte a szankcióját.
Reportba mindent elmondtam 30 percet kaptatok, leülhető, és még nem is nagy szankció.
Legközelebb átgondoljátok 2x is, hogy nem fogtok ilyet tenni..

Több hozzáfűzni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát.
Mint emlitettem nem a 30 perc a bajom bőven leülhető ahogy te is mondod. De az hogy egyik fél sem lett megsértve az eset során se report se egy IC vagy akár OOC veszekedés nem történt a dolog alatt így unfair-nak érzem azt hogy pár dolog vissza lett adva megjegyzem IC kérdezte is a player hogy kell e valami én amikor elkezdte át adogatni mondtam neki hogy ennyi dolgo nem kell. Vissza adtam ennyi történt kétlem hogy ez bárkit rajtunk kivül zavart volna. Esetleg megsértett volna bárkit annyira hogy report is születhessen.
Ez egy tipikus teljesen IC ügy OOC következményekkel szerintem amit IC el lehetett volna intézni csak addig se juthattunk el.

Nem fogom magamat ismételgetni.

Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Szia!

A döntéssel érkeztem.
Teljesen értem, hogy nem zavartatok senkit azzal, hogy huzogattátok át egymásra a dolgokat, de elég rosszul néz ki ez a dolog ha épp valaki mégis látja. A panasz jogtalan!

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Smiley és patrik.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.