Elfogadva Mercedes Benz E250 Estate

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kicsikovax

Aktív fórumozó
Február 1, 2026
133
44
Gyergyóditró
Karakter
Baltazar Gutierrez
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Dave D Escobar >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Mercedes Benz E Class Estate 2018 >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Sziasztok! Én szerintem ez az új model sokat tudna dobni a mostani MB Estate úgy mond hype-ján mivel nem igen látok a szerveren embereket száguldani vele és elég elavultnak érzem, nem ezt érdemli egy ilyen típusú autó. Köszi ha elolvastad, hatalmas pacsi! >​

Utoljára szerkesztve:
Maga a gondolat, hogy cserélni kellene a W212 Estate -t, már korábban felmerült a vezetőségen belül.
A pontos utód, és hogy egyáltalán kikerül, vagy bent marad, még azóta sem dőlt el.

Ha megfelelő mennyiségű visszajelzés érkezik, hogy mégis mit szeretnétek Ti játékosok a konkrét modellel, akkor az felé fog változni a kivitelezés célja.

• Kedvelés
Reactions: Kicsikovax
Maga a gondolat, hogy cserélni kellene a W212 Estate -t, már korábban felmerült a vezetőségen belül.
A pontos utód, és hogy egyáltalán kikerül, vagy bent marad, még azóta sem dőlt el.

Ha megfelelő mennyiségű visszajelzés érkezik, hogy mégis mit szeretnétek Ti játékosok a konkrét modellel, akkor az felé fog változni a kivitelezés célja.
Szia Körte
A Cadillac Escalade-nek a modell cseréje vagy változtatása nincsen tervben? Nem rossz a modell csak nem sokan használjak meg a nem színezhető szürke ablak kerettel nem néz ki valami jól.

...A pontos utód, és hogy egyáltalán kikerül, vagy bent marad, még azóta sem dőlt el...
Túl sok európai modell van bent, jó lenne helyére valami más. Az E250 unalmas.
A játékosok 95%-a európai autókat használ,többiből alig látni...

https://forum.westmta.com/threads/buick-regal-tour-x.7223/

Nyitottam külön ötletként, hogy jobban érzékeltethető legyen. Én ezt rohadtul szívesen látnám a Merci helyén.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.