Mercedes Benz E250 Estate

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kicsikovax

Aktív fórumozó
Február 1, 2026
118
20
Gyergyóditró
Karakter
Dave D Escobar
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Dave D Escobar >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Mercedes Benz E Class Estate 2018 >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Sziasztok! Én szerintem ez az új model sokat tudna dobni a mostani MB Estate úgy mond hype-ján mivel nem igen látok a szerveren embereket száguldani vele és elég elavultnak érzem, nem ezt érdemli egy ilyen típusú autó. Köszi ha elolvastad, hatalmas pacsi! >

Utoljára szerkesztve:
Maga a gondolat, hogy cserélni kellene a W212 Estate -t, már korábban felmerült a vezetőségen belül.
A pontos utód, és hogy egyáltalán kikerül, vagy bent marad, még azóta sem dőlt el.

Ha megfelelő mennyiségű visszajelzés érkezik, hogy mégis mit szeretnétek Ti játékosok a konkrét modellel, akkor az felé fog változni a kivitelezés célja.

• Kedvelés
Reactions: Kicsikovax
A játékosok 95%-a európai autókat használ,többiből alig látni. Van egy másik ötlet is a cserére,meg kell nézni melyiket akarják a playerek.

• Kedvelés
Reactions: Kicsikovax
Maga a gondolat, hogy cserélni kellene a W212 Estate -t, már korábban felmerült a vezetőségen belül.
A pontos utód, és hogy egyáltalán kikerül, vagy bent marad, még azóta sem dőlt el.

Ha megfelelő mennyiségű visszajelzés érkezik, hogy mégis mit szeretnétek Ti játékosok a konkrét modellel, akkor az felé fog változni a kivitelezés célja.
Szia Körte
A Cadillac Escalade-nek a modell cseréje vagy változtatása nincsen tervben? Nem rossz a modell csak nem sokan használjak meg a nem színezhető szürke ablak kerettel nem néz ki valami jól.

Szia Körte
A Cadillac Escalade-nek a modell cseréje vagy változtatása nincsen tervben? Nem rossz a modell csak nem sokan használjak meg a nem színezhető szürke ablak kerettel nem néz ki valami jól.
Ja egy Chevrolette Suburban, vagy GMC valamelyik példánya vagány lenne helyette

• Fire
Reactions: filepko
...A pontos utód, és hogy egyáltalán kikerül, vagy bent marad, még azóta sem dőlt el...
Túl sok európai modell van bent, jó lenne helyére valami más. Az E250 unalmas.
A játékosok 95%-a európai autókat használ,többiből alig látni...

https://forum.westmta.com/threads/buick-regal-tour-x.7223/

Nyitottam külön ötletként, hogy jobban érzékeltethető legyen. Én ezt rohadtul szívesen látnám a Merci helyén.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.