Buick Regal Tour X

Buntold

Valar Morghulis
SzerverAdmin
Május 24, 2025
251
411
Karakter
Jael_Gurion 🇮🇱
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Chase Ryker >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Buick Regal Tour X >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
<
Maga a gondolat, hogy cserélni kellene a W212 Estate -t, már korábban felmerült a vezetőségen belül.
A pontos utód, és hogy egyáltalán kikerül, vagy bent marad, még azóta sem dőlt el.

Ha megfelelő mennyiségű visszajelzés érkezik, hogy mégis mit szeretnétek Ti játékosok a konkrét modellel, akkor az felé fog változni a kivitelezés célja.

- Az itt leírtak értelmében a Mercedes W212 Estate helyére ajánlanám ezt a kocsit. >

Európai gyökerek, amerikai vonalak. Aki nem értené Opel Insignia Country Tourer. Lényegében itt csak a márka miatt mondható amerikainak az autó, a tervezés európai, szerintem akkor már legyen a Merci helyén egy újabb Merci, mintsem egy kotyvasztott félvér autó, vagy akkor egy teljesen amerikai tervezésű autó lenne a legjobb, ez az én véleményem.

Nem teljesen értem, hogy mi ezzel a probléma, vagy hogy a jelenlegi modell vagy egy esetleges újabb Mercedes mitől lenne "amerikaibb" mint ez.
Amerikai piacra készült, azok specifikációival, stb. Szerintem bőven sokkal több köze van Amerikához mint a Mercedesnek.

Persze tudom, Mercedes-ből is sok tízezer rójja az ottani utakat, de ettől függetlenül ugyan úgy egy ízig-vérig európai autó.
De ugyan ezzel a lendülettel JDM autók se legyenek a szerveren, mert azok pedig Japánban készültek és ott tervezték őket?
Ez egy olyan kettős mérce aminek különösen sok értelme nincs.

• Kedvelés
Reactions: filepko