- Május 1, 2026
- 9
- 9
- Karakter
- Bosko Radost
InGame neved:
► Bosko Radost ◄
Ötleted:
► Heló! most lehet kövezni engem ezen ötlet miatt, de sok úgymond érdekességet találtam az illegális tevékenységekben, kezdem az NPC-kkel.
Eddigi tapasztalatom hogy full random helyre spawnolnak időközönként... mivel a szerveren a töltények a legnagyobb kincsek, ezt úgy értem, hogy ritka ha valaki eladna, és nem PP-ből veszik meg, így arra gondoltam, hogy lehetnének az NPC-knek fix helyei, ahova spawnolhatnak az az nem állna meg ez a random téma teljesen, hanem pl adott lenne 10-15 helyszín ahol bármelyik helyszínre spawnolhat, de az a helyszín ahova spawnolhat az lenne fix. (Lehet kicsit hülye a megfogalmazásom, elnézést ezért! )
emellett jó lenne egy plusz NPC akitől drogért csarébe vagy egyéb illegális tárgyakért cserébe ami esetleg felvan gyűlve, lehetne töltényt venni.
Itt értem pl hogy 1 DB AK-47-ért lehetne venni 50 -150 darab közti mennyiségű 5.56-os lőszert.
Bolt / étterem / ATM / konténer rablás.
Bolt / étterem rablás:
-Az összeg amit ki lehet szedni ebből 1 köteg pénzzel, nem igazán tudja fedezni az adott akció és a jelenlegi szerver gazdagságát. itt ezalatt azt értem, hogy szerintem ezeknek az összegüket meglehetne növelni, hogy 1 köteg kb olyan 30.000$-tól egészen 150.000$-ig tudjon adni.
Ma voltunk 3-an bolt / éttermezni egyet, és hát az az összeg valami tényleg silány volt a jelenleg szerveren lévő gazdasághoz képes, itt értem, hogy 4 kaziból 3 adott 5.000$ és 30.000$ között, 1 adott 90.000$-t konkrétan ha kialakul egy üldözés, akkor az elvan traffizva, és még a töltény felének az árát sem fedezi.
ATM rablás:
Átlagba 4 kazetta olyan 250.000$-t adhat, amit szerintem egy kicsit meglehetne turbózni ha már ez civilnek nem elérhető, és minimum 2 ember csinálhatja, 1 óra alatt 4 ATM-et jelent ki matekolva 4x 250.000$ - 1.000.000$ jobban megéri illegáloknak is csomagszállítózni mint hogy ténylegesen illegális tevékenységekkel foglalkozzanak.
Jelenleg félóra alatt szedek ki a csomagszállítóval 1.000.000$-t.
Konténer rablás:
Jelenleg ez a legjobb lehetőség a fegyver, drog, és töltény szerzésre ami miatt is ilyen értékes a szerveren a töltény.
Tényleg nagyon jó script lett, le a kalappal, DE! szerintem ezen lehetne annyit változtatni hogy nem 24, hanem 8 esetleg 12 óránként rabolható, rettentő sok ez a 24 óránkénti rablás, főleg, ha pl egy adott másik illegális frakció lekalózkodja a rablást, esetleg ha már rabolták adott konténert akkor nincs nagyon sok lehetőség arra hogy más frakció is kitudja még aznap rabolni azon konténereket amit épp elterveztek.
Pajzsok
PD mellény és a drogból eredő pajzs
Van PD-s múltam a szerveren, és jelenleg illegális frakcióba vagyok, valahogy úgy látom az egészet, hogy a drogból eredő pajsz sokkal kevesebbet tud védeni mint amit a rendvédelem használ.
Ezt teljesen uncorrectnek tartom, mivel oké az fizikai mellény, de akkor legyen lehetőség a nem rendvédelemben lévő játékosok számára is a mellény használat / vételére
Emellett ha ezt megtudja valaki cáfolni ezt a mellény / drog pajzsos témát, szívesen meghallgatom, mert eddig így tapasztaltam én, de remélem nem így van! ◄
Megjegyzés:
► Szívesen várok további ötleteket, és akinek esetleg felvetése van az ötletemmel szívesen várom kommentjét normális keretek között! ◄