Utolsó aktivitás

• Ö
    Ödivagyok válaszolt a következő témára: Neo Jhonson SEB Application.
    Special Enforcement Bureau ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! A San Andreas Sheriff's Department - Special...
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált frosted posztjára ebben a témában: Bútor rendszer ráncfelvarrása a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Rein Haas ◄ Ötleted: ► A jelenlegi bútor rendszer elég hiányos, biztos sok általam nem megnevezett szempontból is...
  • Muurayi
    Muurayi reagált Yogyerek posztjára ebben a témában: Eltűnt interiorok a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ♦ Declan Campbell ♦ Problémád/kérésed leírása: ♦ 2 hónapja körülbelül bementem bejelenteni az ingatlanjaimat (LV...
  • Y
    Yogyerek új témát (Eltűnt interiorok) hozott létre itt: Archívum.
    InGame neved: ♦ Declan Campbell ♦ Problémád/kérésed leírása: ♦ 2 hónapja körülbelül bementem bejelenteni az ingatlanjaimat (LV...
  • Márcsello
    Márcsello reagált KR3MX posztjára ebben a témában: Frakció Leader lista a következővel: Wow Wow.
    A Sarallar Cetesi frakció leadásra került. Így én is, illetve @milanka is kihúzhatóak vagyunk. @drakeee -el intéztük.
  • WalterPapy
    MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Jelen szerződés létrejött egyrészről a Los Santos Mechanic Shop (székhely: Ocean Docks, Los Santos; képviselők...
  • Alacsony
    Alacsony válaszolt a következő témára: Paintjob "hiba".
    Zárható, az autó elkelt, az új tulajnak nem okoz problémát.
  • ahabala
    ahabala reagált Laancher posztjára ebben a témában: Laancher Admin jelentkezése a következővel: Menő Menő.
    Bemutatkozás: Nimródnak hívnak, 16életévemet töltöttem nem olyan rég. Körülbelül 3-4éve játszok RP szervereken. Szabad időm szeretem a...
  • B
    barni01 reagált Laancher posztjára ebben a témában: Laancher Admin jelentkezése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Bemutatkozás: Nimródnak hívnak, 16életévemet töltöttem nem olyan rég. Körülbelül 3-4éve játszok RP szervereken. Szabad időm szeretem a...
  • riczu
    riczu reagált kodeein. posztjára ebben a témában: Julio Guedes De Lima -> Bosko Radost [kodeein.] a következővel: Imádom Imádom.
    Privát üzenet formájában kaptam még képeket, ezeket mellékelem is, hisz úgy gondolom egyik félnek sincsen takargatni valója. A...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Israel Velasco - Alkalmassági vizsga.
    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. A továbbiakban vegye fel az illetékessel a...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Emma Jackson - Alkalmassági vizsga.
    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. A továbbiakban vegye fel az illetékessel a...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Tűzvédelmi engedély.
  • Noel313
    Orvosi Alkalmassági Adatlap - Formanyomtatvány Személyes adatok: Teljes Neve: Israel Velasco Anyja Neve: Elena Velasco Születési hely...
  • Donda
    Donda új témát (Tűzvédelmi engedély) hozott létre itt: Fire Safety Approval.
    Tűzvédelmi Engedély Adatlap - Formanyomtatvány Személyes adatok: Teljes Neve: Jonathan Ortiz Anyja Neve: Maria Nesbit Születési hely...