Bemutatkozás:
Nimródnak hívnak, 16életévemet töltöttem nem olyan rég. Körülbelül 3-4éve játszok RP szervereken. Szabad időm szeretem a barátaimmal tölteni illetve RP szervereken. Középiskolás tanuló vagyok építőipari ágazatba. Makón születtem és Makó-tol nem messze élek egy kis faluba.
UCP kép:
Szerver statisztika:
IC név: Bianca Dias
Játszott percek:10.090
Regisztrációm:2026.06.16
Account ID:9023
Karakteren belüli tapasztalatok(IC):
Egy régebbi szerveren frakció leader voltam, egy nagy maffiával saját néven futott, amelynek a színesebbnél-színesebb RP szituáciok és az élmenyek megtartása érdekébe jött létre. Egy olasz szigorú maffia leader szerepét játszottam akinek nem voltak félelmei és utálta az embereket ezért tért rossz útra és ezáltal belecsöppent az illegális életbe.
Adminisztrátori tapasztalataim:
SawMTA Admin2
A szerveren megtanultam az ügyeket kezelni és jól hozzá álni a problékmához,minnél elöbb precízen járni el az ügyben és oda figyelni mindenki játékélményére.
CruzMTA Superadmin
A szerveren szerzett tapasztalataim SA feladatok megértését majd elvégzését, emellet adminisztrátorok kezelését/útbaigazítását tudtam kitapasztalni. Frakciókat kezelni és a Frakciókkal kapcsolatos problémákat megoldani/kezelni.
Mit jelent számodra az adminisztrátori szerepkör:
Az adminisztrátor szerepköre minnél élvezetesebb játék élmény biztosítása a játékosoknak, emellet NonRP és szabálytalanság csökkentése, bugok továbbitása felettesnek,szerver szabályzat betartatása. Szabály sértők szankcionálása.
Mégis milyen hozzáállás szükseges az adminisztrátoroknak:
Precíz munka, 100%-os odafigyelés és koncentráció. Normális helyes eljárás adott adminügyekbe. Nem flegma magatartás, nem kivételezés.
Adminisztrátor felelősségei:
Sokkal nagyobb odafigyelés,Kevesebb RP szituáccióba részvétel,Adminügyekbe helyes eljárás és szankcionálás.
Napi megoldható aktivitás a szerveren:
A legkevesebb aduty idő amit egy nap teljesíteni tudok 2-4óra ez persze lehet több is akár. Hétvégénként/szünetekbe akár 5-8óra is lehetséges.
Csapatmunkához való hozzáállás:
Nagyon szeretek csapatba dolgozni ha a csapat többi tagja is úgy áll hozzám.
Mennyire tudsz együtt működni:
Meg ismerem a csapattársakat szerintem könnyen megtaláljuk az összhangot.
Mi tesz egy adminisztrátor csapatot jól működővé:
Egy Adminisztrátori csapatott szerintem az összhang és az odafigyelés teszi működővé.
Miért engem válasszatok:
Szerintem jó megoldó képességem van és elég jól meg tudok oldani problémákat. Volt már részem adminisztrátori pozícióba és van tapasztalatom benne. Segítőkész vagyok és oda tudok figyelni a játékosok játékélményére. Segíteni szeretném az adminisztrátori csapatot. Szeretnék egy jó,segítőkész csapat tagja lenni. Szeretem a szervert ezáltal amit kaptam eddig a szervertöl azt ilyen szinten viszonozni szeretném a játékosok felé.
Miért szeretnék Adminisztrátori poziciót betölteni a szerveren:
Azért szeretném az adminisztrátor pozíciót mert egy jó,kedves,odafigyelő társaságot szeretnék képviselni emellet nagyon tetszik a jelenlegi csapat munkássága. Az motivál hogy minden adminisztrátor úgy jár el az ügyben ahogy azt kell tökéletes végzik a feladatukat és odafigyelnek a játékélmény fenttartására. A csapatot úgy szeretném támogatni hogy megkönnyitem az adminisztrátorok feladatát azzal hogy én is online vagyok elég sokat ezáltal többen lennénk és kevesebb ügyet kellene intéznie mindenkinek. Közreműködnék az eventekbe és figyelném a szabálysertéseket,funolásokat. Segítenék a játékosok problemáinak megválaszolására,játékosokra figyelnék. Kulturáltan a megfelelő magatartással járnék el az ügyekbe
Pozitív és negatív tulajdonságok:
Jó tulajdonságok(4db):
Szeretek segíteni az embereken(kiskorom óta erre lettem tanítva)
Odafigyelő vagyok(nagyon bele tudom élni magam)
Megértő vagyok mindenkivel szembe(tapasztaltam milyen mikor nem értenek meg)
Kedves vagyok(nem szeretek senkivel haragba lenni)
Rossz tulajdonság(4db):
Nem tűrőm az anyázást(szerintem ezt nem kell indokolni).
Szókimondó vagyok(inkább el mondom mint hogy magamba tartsam).
Néha idegesítő tudok lenni(túlzásba viszem a viccet).
El tudok felejteni dolgokat(mindenki felejt).
3legfontosabb hely a szerveren:
Legfontosabb helyek:
Városháza: Ide tudnak jönni a játékosok iratokat kiváltani vagy akár munkát felvenni.Legfontosabb helyek:
Szerelőtelep: Lerobbant vagy füstölő autók szereltetése érdekében ide szoktak jönni a játékosok.
Autókereskedés: A játékosok ide jönnek Autókat vásárolni a szerveren.
A szerverről őszinte véleményem:
Szerintem egy nagyon jól összerakott jó scriptekkel rendelkező szerver, kedves admin csapattal és játékos közösséggel. A szerveren nagyon jó RP szituációkat ki lehet alakítani és nagyon élvezhető a játék. Mindenki figyel és próbál segíteni más játékosokon.
Utoljára szerkesztve: