- Július 15, 2025
- 65
- 60
- Karakter
- Julio Guedes De Lima
Panasztevő InGame neve:
► Julio Guedes De Lima ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Bosko Radost ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Sajnos az elmúlt időben egy olyan stílust, és magatartást képviselt ami nem tetszik nekem. Mai nap Atm-ezni voltunk mivel a Vanguards és a Cv nem egy ellenséges frakció bár nem is szövetséges. Ez alatt az idő alatt ő sniperozott kint tetőn és animba lőtték. A pénz az úgy lett volna elosztva hogy kettő kocsival mentünk egyikbe ültem én meg pár ember, másikba pedig az ő fk társai. Tehát a másik kocsiból kellett volna pénzt kapnia. Majd elkezdett követelőzni felém hogy én adjak neki pénzt ami egyrész érthetetlen számomra másrészt pedig nem vagyok köteles abból az összegből adni. Aztán hisztizett igazából, mondtam: jó gyere odaadom a pénzt. Majd mikor kimegyek, látom kilőtte a kerekemet és a másik kocsinak már ki volt lőve mire kiértem. Nem is értem mire volt jó igazából csak feszültség keltés az egész. Majd ezen a napon későbbi időkben kirabolta az egyik frakció tagunkat, amit nem értem még most sem hogy miért tett az fk-k viszonya miatt. Aztán volt egy pg gyanus szitu ami végül az rp kukázásáig jutott. Aztán discordon elkezdett belénk állni és az edzett acélról kezdett el oktatgatni. Amit nem is annyira értek az miatt hogy az ügyet már lezártuk aztán discordon pedig folytatja. ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► ic-ooc keveréshez van napi log ahol sehol se követel pénzt csak dcn voiceban. ◄