Julio Guedes De Lima -> Bosko Radost [kodeein.]

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Blzs

Zöldfülű
Július 15, 2025
65
60
Karakter
Julio Guedes De Lima
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Julio Guedes De Lima

Panaszra tett személy InGame neve:
Bosko Radost

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Sajnos az elmúlt időben egy olyan stílust, és magatartást képviselt ami nem tetszik nekem. Mai nap Atm-ezni voltunk mivel a Vanguards és a Cv nem egy ellenséges frakció bár nem is szövetséges. Ez alatt az idő alatt ő sniperozott kint tetőn és animba lőtték. A pénz az úgy lett volna elosztva hogy kettő kocsival mentünk egyikbe ültem én meg pár ember, másikba pedig az ő fk társai. Tehát a másik kocsiból kellett volna pénzt kapnia. Majd elkezdett követelőzni felém hogy én adjak neki pénzt ami egyrész érthetetlen számomra másrészt pedig nem vagyok köteles abból az összegből adni. Aztán hisztizett igazából, mondtam: jó gyere odaadom a pénzt. Majd mikor kimegyek, látom kilőtte a kerekemet és a másik kocsinak már ki volt lőve mire kiértem. Nem is értem mire volt jó igazából csak feszültség keltés az egész. Majd ezen a napon későbbi időkben kirabolta az egyik frakció tagunkat, amit nem értem még most sem hogy miért tett az fk-k viszonya miatt. Aztán volt egy pg gyanus szitu ami végül az rp kukázásáig jutott. Aztán discordon elkezdett belénk állni és az edzett acélról kezdett el oktatgatni. Amit nem is annyira értek az miatt hogy az ügyet már lezártuk aztán discordon pedig folytatja.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
ic-ooc keveréshez van napi log ahol sehol se követel pénzt csak dcn voiceban.

• Haha
Reactions: ExtasY?!
Helló! A panaszkönyvet én fogom bírálni, Bosko_Radostnak 24 órája van válaszolni a panaszra.

véleményem a PK-ról hogy nagyon vicces amugy! 😂
Magyarázkodnom kéne?
Beraksz egy képet a “discord privát beszélgetésről” egy részletét 😂
Nagyon örülök, annak is hogy kilett rabolva az ember akiről nem tudtam semmit mivel EGÉSZ HÉTEN nem voltam elérhető magánügyek végett, emellett örülök, hogy arról sem tudtam mainapig hogy megkaptátok a farkciót. De ha már ez a további gondod, arról ne is beszéljünk, hogy a kedves barátod hogy folytatta tovább, nevetséges! :ROFLMAO:

" Sajnos az elmúlt időben egy olyan stílust, és magatartást képviselt ami nem tetszik nekem. " Reflektálva, az elmúlt időkbe? Nagyon sajnálom hogy a héten először felléptem a mainap XD
Emellett, hozzá szeretném tenni, hogy bedobsz egy olyan PK-t ami discordon történt IC-ooc keverés, de a funolásaidról ne is beszéljünk az ezelőttiekről rablások előtt igaz? ^^ Semmi gond! teljesen felesleges PK mivel hálaistennek az ilyen kisgyermekek miatt töröltem le a WestMTA-t.

@kodeein. zárható nyugodtan a PK, osztasz nem osztasz szankciót így se, úgyse számít a szervert nem fogom még 1x letölteni, pont ez az egyik indok rá amit a kedves @Blzs visel ^^
Remélem @Blzs jobbat fog tudni aludni amiért megnyitotta a PK-t ^^ xD

Ha már discordról küldünk képeket beillesztek ide én is egyet 😂

Nyugodtan ez a tényen nem változtat ugyanis amit előtte levezényeltél 2 órán keresztül az erre teljes mértékben illik, ugyanis gyerekesen viselkedsz és mikor én leszeretném zárni te azért is tovább és tovább akarod húzni

• Haha
Reactions: ExtasY?!
Privát üzenet formájában kaptam még képeket, ezeket mellékelem is, hisz úgy gondolom egyik félnek sincsen takargatni valója.

A stílus amit képviselt(ek) átlép egy határt amit nem lehet szó nélkül elengedni.
Julio még egy határon belül maradt, erre még vélemény szerint nem szükséges osztani bármilyen szankciót
Bosko_Radost viszont átlépett azon a bizonyoson, mindezt egy frakció discordon. Erre a megmozdulásra 1 hónapos kitiltás lesz a sorsa.

A panaszkönyv jogos, zárom.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.