Utolsó aktivitás

• Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Caleb Lloyd alkalmassági vizsgálat.
    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. A továbbiakban vegye fel az illetékessel a...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: [LSFD] ~ Ryan Mishel.
    Szia! A minta kicsit rossz lett, kérlek ez alapján próbáld meg javítani a jelentkezésedet...
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: Támogatói rang igénylés..
    Megkaptad.
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: Igénylés.
    Megkaptad.
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: Ryan Mishel Fórum név változtatás.
    Szia, készen vagyunk.
  • M
    Misi reagált Bishop posztjára ebben a témában: Egyedi rendszám a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Egyedi rendszám nélkül is ilyen a dolog. Gyári rendszámok helyett is hasonló, vagy lehet ugyan ez a rendszám olvasható, már nem tudom...
  • karton
    karton válaszolt a következő témára: Egyedi rendszám.
    hát így mégjobb... Ha ismert a probléma, miért van úgy hagyva? Legalább feltüntetve lehetne vásárlásnál, hogy lehet nem fog úgy működni...
  • M
    mr.wolfy22 új témát ([LSFD] ~ Ryan Mishel) hozott létre itt: Elutasított Jelentkezések.
    <br>Los Santos Fire Department<br>Jelentkezési Formanyomtatvány<br><br><br><br>In Character (IC)<br><br>Személyes adatok:<br>Teljes...
  • Slider
    Slider reagált Bishop posztjára ebben a témában: K-9 Unit a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Támogatni tudom teljes mértékben! Szerintem csak hozzáadna egy kis pluszt az egészhez, és ha kordában van tartva a használata akkor...
  • M
    Egyéb kérelem - MINTA Fórum neved? RyanMishel Mit szeretnél hogy csináljak? Kérlek szépen hogy a fórum felhasználó nevemet...
  • M
    Mateo válaszolt a következő témára: Frakció Leader lista.
    hali. Leader lettem a Venzolasca Confriere-be. Ic nevem:Mateo Rossi . Fórum nevem Mateo. Intézte : Muurayi
  • flaash
    flaash válaszolt a következő témára: The McCoy Family.
    Véleményem szerint nem támogatom azért is, hiszen nagyon rövid az egész pályázat, fullra érződik az AI által megírt vázlat, főleg ezek...
  • riczu
    riczu reagált Kyle posztjára ebben a témában: miles barrett ingatlan, igénylése garázzsal a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Tisztelt Igénylő! Ezúton értesítjük, hogy a Városfejlesztési Részleg vezetősége áttekintette az Ön által benyújtott igénylést, és arra a...
  • Schnapp
    SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT REPORT A DEPUTY ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" I. SZEMÉLYES ADATAI AZ ÖN NEVE: Caleb Lloyd AZ ÖN...
  • ervin
    ervin reagált Savale posztjára ebben a témában: Katherine Whitemore Jelentkezése! a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Adminsegéd jelentkezési lap Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy? Zsombor,Katherine Whitemore, 20 éves vagyok...