K-9 Unit

Buntold

Valar Morghulis
SzerverAdmin
Május 24, 2025
234
387
Karakter
Jael_Gurion 🇮🇱
westlogomanager.png

InGame neved:
Jael Gurion

Ötleted:
Az ötlet a következő, az L.S.P.D. és S.A.S.D. állomány részére lehetőséget biztosítani a K-9 kutyák használatára.

Tudom elsőre hogy hangzik és azt is hogy konkurens szervereken is vannak kutyák, de a lényeg itt az RP lenne elsősorban. Az elképzelésem szerint úgy nézhetnének ki a kutyák, ahogy az IRL is történik tehát elsősorban drog-kereső kutyákra kellene itt gondolni, de az elfogásokban is segíthetnének.

Kiengedjük a K-9-t a kis helyéről, ráállítjuk egy kocsira és/vagy személyre és a kutya megmondja, hogy van-e az adott embernél drog.
Az elfogásokban pedig lehetne szintén, hogy kiengedjük a K-9-t, valamilyen system segítségével megmondjuk neki kit üldözzön és megy.

Nyilván ennek működése érdekében szigorú szabályozásra lenne szükség, de szerintem mind az L.S.P.D. és S.A.S.D. állományok valamint azok vezetőségei tudnák kezelni ezeket.

Megjegyzés:
-

Annak idején, mikor kikérték a véleményünket, hogy mit látnánk szívesen a rendvédelmem oldalán, hasonló ötletet vetettem papírra. Annyival egészíteném ki, hogy lehetne egy dogme - dogdo parancs, amivel RP-re lehetne húzni a kutyákat.

Támogatni tudom teljes mértékben!
Szerintem csak hozzáadna egy kis pluszt az egészhez, és ha kordában van tartva a használata akkor hátrány nem származna belőle.

Annak idején, mikor kikérték a véleményünket, hogy mit látnánk szívesen a rendvédelmem oldalán, hasonló ötletet vetettem papírra. Annyival egészíteném ki, hogy lehetne egy dogme - dogdo parancs, amivel RP-re lehetne húzni a kutyákat.
Ez a plusz is volt már emlegetve, igaza van a zotya testvéremnek, viszont ilyet én még egyik szerveren sem láttam, szóval jöhet-jöhet.

Kellenek kutyusok a szerverre🐕

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Buntold és Slider