[LSFD] ~ Ryan Mishel

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mr.wolfy22

Újonc
Június 6, 2026
4
0
Karakter
Ryan Mishel
LSFD.png
<br>Los Santos Fire Department<br>Jelentkezési Formanyomtatvány<br><br><br><br>In Character (IC)
<br><br>Személyes adatok:<br>Teljes neve: Ryan Mishel<br>Anyja neve: Ryan Emily<br>Születési hely, idő: Los Santos 2000.12.08<br>Személyigazolvány száma: ID-GEZW479<br>Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-RNCM479<br>Állampolgárság: Magyarw<br>Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Los Santos Temple str. 1<br>Telefonszáma: 1127918<br><br>Képzettség:<br>Legmagasabb Iskolai végzettség: Egyetem<br>Intézmény neve:Los Santos University<br>Végzettség megszerzésének ideje: 2021.06.03<br><br><br><br>
Out Of Character ((OOC)):
<br><br><br><br>Hogyan szólíthatunk?: Krisztián-nak<br>Életkorod: 25<br>Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 5-6 éve<br>Mióta játszol a WestMTA szerverén? körűlbelűl 1 éve<br>Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Még sajnos nem.<br>Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/SJsyG80<br>Mesélj magadról pár mondatban: Korposch Krisztián-nak hívnak, 25 éves dólgozó fiatal srác vagyok. Magyarórszágon élek egy kis városkába édesanyámal. Szabad időmbe biciklizek illetve az erdőket járom. Ha van időm feljövök az MTA világába hogy itt is fójtassam a második életemet. Kicsit lobbanékony vagyok de e mellé társúl a vissza húzódotságom is. Szeretek csapatba dólgozni/játszani szeretek új barátokra lelni!.<br><br><br>
Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
<br><br><br>Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Valószínűleg a nagy meleg, a kiszáradás vagy a hőkimerülés okozta az ájulást. Árnyékba vinném, lefektetném, hűteném, vizet adnék neki, ha ébren van, és segítséget hívnék<br>Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Az égési sérülést 10–20 percig hűteném folyó, langyos vízzel, a hólyagokat nem szúrnám ki, steril kötéssel lefedném, és szükség esetén orvosi segítséget kérnék.<br>Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: ha felmerül a gerincsérülés veszélye, hogy ne mozduljon el a nyaka.<br>Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Elektromos tüzet először áramtalanítanék, ha lehetséges. CO₂ vagy porral oltó készüléket használnék, a láng tövére irányítva. Vizet nem használok az áramütés veszélye miatt, és szükség esetén mentőt/tűzoltót hívok.<br>Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: A tűzoltóautóban van vízsugárcső, CO₂ oltó, hidraulikus feszítő-vágó, létra és légzőkészülék. Ezeket tüzek oltására, műszaki mentésre, magasból mentésre és füstös környezetben történő védekezésre használják.<br>Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: A mentőautóban van defibrillátor, oxigén, vérnyomásmérő, rögzítő eszközök és infúzió. Ezeket életmentésre, állapotfelmérésre, oxigénpótlásra és sérültek rögzítésére használják.<br><br><br>JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.<br><br><br>
Kelt: 2026.06.07.<br>Aláírás: Ryan Mishel
<br>
LSFD.png

Szia! A minta kicsit rossz lett, kérlek ez alapján próbáld meg javítani a jelentkezésedet:

Szia! A minta kicsit rossz lett, kérlek ez alapján próbáld meg javítani a jelentkezésedet:
Szia Hiába csinálom úgy ahogy a Videóba szerepel de ugyan olyan nem tudom miért ilyen nállam ez az egész megpróbáltam más böngészőbe is és ugyan olyan Sajnálom :( nem tudok ellene mit tenni

kezd teljesen előről és a [ ] legfontosabb dolog

de ha már hibás a minta és újra másolod akkor ugyanúgy rossz lesz. Teljesen előről

de ha már hibás a minta és újra másolod akkor ugyanúgy rossz lesz. Teljesen előről
még a hibátlan mintánál is ezt csinálja mindegy nem szenvedek vele Érdekes hogy más szervereken nem csinál ilyet de itt igen Valami a fórum kódjai közt van gond vagy nem tudom nem vagyok programozó akkor ha így a lapom nem meg felelő akkor inkább hadjuk majd valami civil munkát csinálok vagy valami

Másnak is sikerült javítania. Rendben ezesetben a jelentkezését elutasítjuk

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.