Utolsó aktivitás

• mettyuu
    mettyuu válaszolt a következő témára: Grape Street Watts Crips.
  • Nemes
    Nemes reagált Nyx posztjára ebben a témában: DeShawn Miller-PD a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Panasztevő InGame neve: ► DeShawn Miller ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► --- ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► Az autópálya...
  • Nemes
    Nemes reagált Nyx posztjára ebben a témában: DeShawn Miller-PD a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Le is lehet állni a fűre, vagy lekísérni az autópályáról és ott intézni. Nem egyszer volt már olyan hogy a rendőr autópálya közepén...
  • Kiki
    Kiki reagált drakeee posztjára ebben a témában: Darell McDowell - Buntold a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szép estét. Mivel nem kaptam további bizonyítékot, így megérkeztem a panaszkönyv bírálatával. Átnézve a beküldött logot, illetve az eset...
  • zotya
    zotya reagált Bishop posztjára ebben a témában: BISHOP GARAGE WORKS a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Dodge Charger Hellcat Widebody Nesquik nyuszi @Kyle részére
  • Nyx
    Nyx válaszolt a következő témára: DeShawn Miller-PD.
    Részemről rendben van. Csak még erre reagálok egy utolsót “Ha normálisan lelassítottál volna, akkor simán elfértél volna a sáv belső...
  • Nyx
    Nyx reagált Muurayi posztjára ebben a témában: DeShawn Miller-PD a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok, én bírálom a panaszt, akinek van bármi hozzáfűzni valója tegye meg, hamarosan érkezem a bírálattal.
  • filepko
    filepko válaszolt a következő témára: Hilltop Farm-Eladó.
    30m-t adok érte
  • gyengedani59
    gyengedani59 reagált Körte posztjára ebben a témában: Adjunk a természetnek:D a következővel: Wow Wow.
    Szél már volt bent, de kikerült mert /sok kellemetlenséget okozott/, és kifogott a helikopter pilótákon.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Adjunk a természetnek:D.
    Szél már volt bent, de kikerült mert /sok kellemetlenséget okozott/, és kifogott a helikopter pilótákon.
  • Slider
    Slider reagált Bishop posztjára ebben a témában: BISHOP GARAGE WORKS a következővel: Fire Fire.
    Dodge Charger Hellcat Widebody Nesquik nyuszi @Kyle részére
  • Ruly
    Ruly reagált Muurayi posztjára ebben a témában: DeShawn Miller-PD a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok, én bírálom a panaszt, akinek van bármi hozzáfűzni valója tegye meg, hamarosan érkezem a bírálattal.
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: DeShawn Miller-PD.
  • L
    Jármű Vétel Jármű neve: < Porsche 911 GT3, Turbo S > Jármű ára: < Irányárat várok. > Telefonszám: < 1-131-671 > Megjegyzés: < Gyári...
  • SupRa
    SupRa válaszolt a következő témára: Hilltop Farm-Eladó.
    20millióval bekezdek !