DeShawn Miller-PD

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nyx

Zöldfülű
Február 13, 2026
86
19
Karakter
DeShawn Miller
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
DeShawn Miller

Panaszra tett személy InGame neve:
---

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Az autópálya közepén ahol 130km/h-val lehet menni, semmi előfigyelmeztetés nélkül mennyire korrekt egy teljes út zárt letenni ugy hogy az egy emelkedő után jön. Esély se legyen azt lereagálni.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
https://streamable.com/i7l3hu

Megjegyzés:
Elég sok játékos belefutott...
Nem a kár miatt írom ezt, csak azért mert ez egy RP-szerón kicsit bátor IRL se igy csinálják gondolom..

Szia, én voltam aki a helyszinen intézte az ügyet, azért került le az útzár mivel pont előtted az igazoltatásom alatt telibevertek minket, szóval már hárman álltunk ott balesetet szenvedve. Igy volt csak elkerülhető, hogy ne verjen telibe minket minden kocsi percenként. (ha nincs lezárva az út akkor minket versz telibe mint az előző player is xd)

Szia, én voltam aki a helyszinen intézte az ügyet, azért került le az útzár mivel pont előtted az igazoltatásom alatt telibevertek minket, szóval már hárman álltunk ott balesetet szenvedve. Igy volt csak elkerülhető, hogy ne verjen telibe minket minden kocsi percenként. (ha nincs lezárva az út akkor minket versz telibe mint az előző player is xd)
Le is lehet állni a fűre, vagy lekísérni az autópályáról és ott intézni. Nem egyszer volt már olyan hogy a rendőr autópálya közepén igazoltatta az embereket. De ez hogy le legyen zárva egy forgalmas autópálya 2 sávja és csak a szembesávba lehessen kikerülni elég parádés.

• Kedvelés
Reactions: Nemes
Le is lehet állni a fűre, vagy lekísérni az autópályáról és ott intézni. Nem egyszer volt már olyan hogy a rendőr autópálya közepén igazoltatta az embereket. De ez hogy le legyen zárva egy forgalmas autópálya 2 sávja és csak a szembesávba lehessen kikerülni elég parádés.
Ha normálisan lelassítottál volna, akkor simán elfértél volna a sáv belső részén, direkt hagytam helyet. Viszont ha 200-zal érkezel fel az emelkedőn, és az autó+mta irányítása miatt a kerék elemelkedik, ezért nem tudsz megfelelően fékezni, az már nem az én hibám. Alapból nem terveztem hogy hosszú időn keresztül lesz RBS ott lerakva viszont az egyik player elkezdte azt RPzni hogy ő nem hall minket és sokkos állapotban van, igy alakult. Te hajtottál gyorsan szóval nem értem mi a problémád.

Nincs mit hozzáfűznöm, tény hogy nem 130- al mentem. De ha IRL is ilyen utzárak, autópálya közepén intézkedő rendőrök lesznek. Elég fura világ lenne.

Sziasztok, én bírálom a panaszt, akinek van bármi hozzáfűzni valója tegye meg, hamarosan érkezem a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Nyx és Ruly
Sziasztok, én bírálom a panaszt, akinek van bármi hozzáfűzni valója tegye meg, hamarosan érkezem a bírálattal.
Részemről rendben van.
Csak még erre reagálok egy utolsót
“Ha normálisan lelassítottál volna, akkor simán elfértél volna a sáv belső részén, direkt hagytam helyet.”
A videót ha megnézitek látszik hogy valóban volt hely, ahol állt egy rendőr kocsi, és egy civil, max a hegyen lehetett volna kikerülni ami teljesen irreleváns megoldás Egy rp szerveren.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!

Jöttem is a bírálattal. Igazából sokat nem kellett gondolkozni ezen az egész szituáción. A panaszkönyv OOC szabálysértésre szolgál, s nem IC-re. A panaszodban te is leírtad, hogy "RP szerón" vagyunk, így igazából ezt a kontextust én az RP szemszögéből közelíteném meg.

A panaszban semmiféle OOC szabálysértést nem láttam, maximum IC lehetne belekötni a dolgokba, mint ezt írtam is. Javaslom, ha tovább vinnéd az ügyet az illetékes szervezet magasabb rangú személyeit térképezd fel (sokszor online szoktak lenni) és tegyél erre IC megfelelő panaszt.

A panaszod ebbe az esetben jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: slatyaking
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.