Utolsó aktivitás

• Slider
    Slider válaszolt a következő témára: Vorian Monroe ház igénylése.
    Szeva. Elvan csúszva a minta, ezt zárom és helyezem.
  • sway
    sway reagált Dopa posztjára ebben a témában: sway jelentkezési lapja. a következővel: Szomorú Szomorú.
    Szia. Sajnálattal értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elutasításra került. Megjegyzés: A lapod rendben van, de nincs meg a kötelezően...
  • lazyzdh
    [/URL]I. - SZEMÉLYES ADATOKTeljes neve: Vorian MonroeSzületési helye, ideje: 1993.12.18Anyja neve: Katie Pittman Személyi igazolvány...
  • filepko
    filepko reagált Bishop posztjára ebben a témában: Bishop jelentkezése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom. Tudomásul veszem, hogyha mégis...
  • Pogácsa
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Sophia Santiano Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.05.05 Anyja neve: Sara Santiano Személyi...
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: Garázs igénylése..
    Szerveren intézve kész.
  • Capybara
    — INGATLAN LICITÁLÁS — Teljes neve: Emmie Collins Állandó lakcíme: Los Santos, Commerce 25 Személyi igazolvány száma: DL-MKKK8321...
  • M
    Mokka válaszolt a következő témára: Cadillac Escalade '23 érdekel.
    szia. Igen még aktuális
  • Laquez
    Laquez reagált spiro posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Szomorú Szomorú.
    Az egyik frakció fejlesztési kérelemben elfogadásra került, hogy kiolvasott mesterkönyv esetén csökkenjen a recoil. Egyelőre maradjunk...
  • Muurayi
    Muurayi reagált spiro posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Dühítő Dühítő.
    Az egyik frakció fejlesztési kérelemben elfogadásra került, hogy kiolvasott mesterkönyv esetén csökkenjen a recoil. Egyelőre maradjunk...
  • raoi
    raoi reagált spiro posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Dühítő Dühítő.
  • Voksa
    Voksa reagált spiro posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Imádom Imádom.
  • gyengedani59
    gyengedani59 válaszolt a következő témára: Cadillac Escalade '23 érdekel.
    Szia aktualis meg?
  • Márcsello
    Márcsello reagált raoi posztjára ebben a témában: széf téma a következővel: Fire Fire.
    helo, az a helyzet nem nagyon tudunk elférni a széfbe, van 2 széf a frakciónak de nagyon nem elég jó lenne ha lenne nagy, közepes, kicsi...
  • raoi
    raoi reagált Sentinel posztjára ebben a témában: széf téma a következővel: Haha Haha.
    igényes, összeszedett ötlet, támogatom 🙃