Utolsó aktivitás

• S
    Hamarosan keresem önt, majd sms-ben!Köszönöm szépen.
  • Márcsello
    Márcsello reagált Bishop posztjára ebben a témában: Bishop jelentkezése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom. Tudomásul veszem, hogyha mégis...
  • KISD
    KISD reagált Voksa posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Dühítő Dühítő.
    oh, nooo.
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Recoil system.
    Az egyik frakció fejlesztési kérelemben elfogadásra került, hogy kiolvasott mesterkönyv esetén csökkenjen a recoil. Egyelőre maradjunk...
  • Dopa
    Dopa válaszolt a következő témára: sway jelentkezési lapja..
    Szia. Sajnálattal értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elutasításra került. Megjegyzés: A lapod rendben van, de nincs meg a kötelezően...
  • Alexei
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Shane Dixon Születési helye, ideje: Los Santos 2002.08.05 Anyja neve: Clara Dixon Személyi igazolvány...
  • zotya
    zotya reagált Bishop posztjára ebben a témában: Bishop jelentkezése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom. Tudomásul veszem, hogyha mégis...
  • Buntold
    Buntold reagált Voksa posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Dühítő Dühítő.
    oh, nooo.
  • Buntold
    Buntold reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ha nem is ki, de jelentősen átgondolni. Jobb kéz nincs a szerveren, az már bőven jó. Recoil-t teljesen kikéne venni vagy egy nagyot...
  • Muurayi
    Muurayi reagált Voksa posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Dühítő Dühítő.
    oh, nooo.
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: Recoil system.
    Ha nem is ki, de jelentősen átgondolni. Jobb kéz nincs a szerveren, az már bőven jó. Recoil-t teljesen kikéne venni vagy egy nagyot...
  • Voksa
    Voksa válaszolt a következő témára: Recoil system.
    oh, nooo.
  • F
    freebrams új témát (Thomas Jefferson) hozott létre itt: Accepted Application.
    [/CENTER] Los Santos Police Department Application Form IC INFORMÁCIÓK Jelentkező teljes neve: Thomas...
  • KISD
    KISD reagált Buntold posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Imádom Imádom.
    InGame neved: ► Austin Decker ◄ Ötleted: ► Az ötlet rövid és lényegretörő, a recoil system teljes egészét úgy ahogy van el kellene...
  • B
    — INGATLAN LICITÁLÁS — Teljes neve: John D Michael Állandó lakcíme: Idlewood Személyi igazolvány száma: ID-XFVA5821 Telefonszám...