Bishop jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bishop

Get out of here!
SzerverAdmin
Szeptember 13, 2025
348
311
Dunaújváros
Karakter
Izaak_Di_Lombardi

GLOBMODJELENTKEZ_S.png

Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.

Fórum neved / Beceneved?

- Bishop -

Életkorod?

- 22 -

Discord neved?

- bishop_0220 -

Mióta vagy tagja a Fórumnak?

- 2025. Szeptember 13. -

Aktívan játszol a szerveren?

- Olyan aktivitással már nem, mint admin időszakom alatt, viszont alkalom adtán több órát is fent vagyok. -

Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)

- Nem volt még Globális Moderátori tapasztalatom egyik szervernél sem. -

Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?

- Szeretném a tudásomat ezen a téren is bővíteni, érdekel a XenForo "rendszere", melyben szeretnék minél több tapasztalatot, és tudást felhalmozni. -

Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?

- Úgy gondolom, az, hogy naponta többször is tudom nézni a fórumot, így az esetleges kéréseket/problémákat gördülékenyen tudnám kezelni. Admin pozícióban szerintem kellően helyt tudtam állni, így annak a részét már ismerem a fórumon.
Én magamat tanulékonynak, egy karakán személyiségnek mondanám, könnyen dolgozom csapatban, és egyedül is. -

Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?

- Naponta többször is, összességében kb napi 2-3 órát, hétvégente ennek a dupláját is akár. -

Van egyéb megjegyzésed?

- Köszönöm ha elolvasod a lapomat, Pacsi! -

Utoljára szerkesztve:
Szia, átolvastam a lapodat. Következő a döntésem.

A lapod sikeresen elfogadásra került.

További megbeszélni valók miatt kérlek keress fel Discordon vagy Itt fórumon Privát üzenetben!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.