Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Fórum neved / Beceneved?
- Bishop -
Életkorod?
- 22 -
Discord neved?
- bishop_0220 -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- 2025. Szeptember 13. -
Aktívan játszol a szerveren?
- Olyan aktivitással már nem, mint admin időszakom alatt, viszont alkalom adtán több órát is fent vagyok. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Nem volt még Globális Moderátori tapasztalatom egyik szervernél sem. -
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
- Szeretném a tudásomat ezen a téren is bővíteni, érdekel a XenForo "rendszere", melyben szeretnék minél több tapasztalatot, és tudást felhalmozni. -
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Úgy gondolom, az, hogy naponta többször is tudom nézni a fórumot, így az esetleges kéréseket/problémákat gördülékenyen tudnám kezelni. Admin pozícióban szerintem kellően helyt tudtam állni, így annak a részét már ismerem a fórumon.
Én magamat tanulékonynak, egy karakán személyiségnek mondanám, könnyen dolgozom csapatban, és egyedül is. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Naponta többször is, összességében kb napi 2-3 órát, hétvégente ennek a dupláját is akár. -
Van egyéb megjegyzésed?
- Köszönöm ha elolvasod a lapomat, Pacsi! -
- Bishop -
Életkorod?
- 22 -
Discord neved?
- bishop_0220 -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- 2025. Szeptember 13. -
Aktívan játszol a szerveren?
- Olyan aktivitással már nem, mint admin időszakom alatt, viszont alkalom adtán több órát is fent vagyok. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Nem volt még Globális Moderátori tapasztalatom egyik szervernél sem. -
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
- Szeretném a tudásomat ezen a téren is bővíteni, érdekel a XenForo "rendszere", melyben szeretnék minél több tapasztalatot, és tudást felhalmozni. -
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Úgy gondolom, az, hogy naponta többször is tudom nézni a fórumot, így az esetleges kéréseket/problémákat gördülékenyen tudnám kezelni. Admin pozícióban szerintem kellően helyt tudtam állni, így annak a részét már ismerem a fórumon.
Én magamat tanulékonynak, egy karakán személyiségnek mondanám, könnyen dolgozom csapatban, és egyedül is. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Naponta többször is, összességében kb napi 2-3 órát, hétvégente ennek a dupláját is akár. -
Van egyéb megjegyzésed?
- Köszönöm ha elolvasod a lapomat, Pacsi! -
Utoljára szerkesztve: