William Jeffrey

R1sky

Újonc
Május 16, 2025
11
3
Karakter
James C Daniel
DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

[/CENTER]

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

William Jeffrey

Születési helye, ideje:

Los Santos 2005/02/07

Bejelentett lakcíme:

Los Santos Flower Street 13

Legmagasabb iskolai végzettsége:

Érettségi

Telefonszáma:

1125572

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

William Jeffrey vagyok 21 éves Los Santosban születtem és itt is élek. Szeretek sportolni kedvencem a kosárlabda és szeretem a szabadidőmet a barátaimmal tölteni. Jelenleg munkanélküli vagyok, ezért keresek most ezt a munkát. Voltam már más városban rendvédelmis így van már tapasztalatom.

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

Kristóf

Hány éves vagy?

15

Jelenleg hány játszott perced van?

332

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

Más szerveren voltam illegálban is meg és rendvédelmis is a távozásom oka meg az volt, hogy nem volt időm a szerverre, de most sok szabad időm.

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

nem

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

igen

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

Kristóf vagyok, 15 éves. Több mint 4 éve RP-zek, és nagyon szeretem is. Szabadidőmben sportolok, a kedvencem a röplabda, vagy RP-zek. Emellett szeretem a matematikát és az angol nyelvet. Leginkább az MTA RP szerverek kötnek le. Voltam már frakcióban különböző szervereken, kipróbáltam a legális és illegális frakciókat is, de a legálisak érdekelnek a legjobban, ezért úgy gondoltam, itt is egy legális frakcióba szeretnék kerülni.

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

Nagyon tetszik és érdekel a rendvédelem egyrészt, mert legális másrészt, mert szeretem az üldözést és azt, amikor gyorsan kell dönteni, és közben "segíthetek" másoknak.

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. William Jeffrey
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését.

Ennek eredményeként, hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját elégtelennek ítéltük meg.

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Recruitment and Employment Division munkatársait.

Jonathan Ortiz​

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department