Los Santos Police Department
Application Form
[/CENTER]
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
William Jeffrey
Születési helye, ideje:
Los Santos 2005/02/07
Bejelentett lakcíme:
Los Santos Flower Street 13
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Érettségi
Telefonszáma:
1125572
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
William Jeffrey vagyok 21 éves Los Santosban születtem és itt is élek. Szeretek sportolni kedvencem a kosárlabda és szeretem a szabadidőmet a barátaimmal tölteni. Jelenleg munkanélküli vagyok, ezért keresek most ezt a munkát. Voltam már más városban rendvédelmis így van már tapasztalatom.
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
Kristóf
Hány éves vagy?
15
Jelenleg hány játszott perced van?
332
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
Más szerveren voltam illegálban is meg és rendvédelmis is a távozásom oka meg az volt, hogy nem volt időm a szerverre, de most sok szabad időm.
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
nem
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
igen
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
Kristóf vagyok, 15 éves. Több mint 4 éve RP-zek, és nagyon szeretem is. Szabadidőmben sportolok, a kedvencem a röplabda, vagy RP-zek. Emellett szeretem a matematikát és az angol nyelvet. Leginkább az MTA RP szerverek kötnek le. Voltam már frakcióban különböző szervereken, kipróbáltam a legális és illegális frakciókat is, de a legálisak érdekelnek a legjobban, ezért úgy gondoltam, itt is egy legális frakcióba szeretnék kerülni.
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Nagyon tetszik és érdekel a rendvédelem egyrészt, mert legális másrészt, mert szeretem az üldözést és azt, amikor gyorsan kell dönteni, és közben "segíthetek" másoknak.