[/CENTER]
Los Santos Police Department
Application Form
Los Santos Police Department
Application Form
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
Thomas Jefferson
Születési helye, ideje:
Los Santos, 11/03/2001
Bejelentett lakcíme:
Nincs
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Masters Degree in Buisness Management
Telefonszáma:
1-126-142
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
Thomas Jefferson Vagyok, 25 éves. Los Santosban szülentemm viszont életem nagy részét Las Venturasban töltöttem családi okok miatt. 20 éves koromba Spanyolországba költöztem a Masters Degree-ért, viszont amint meglett hazajöttem a honvágy miatt. Mindig is vonzott a Rendészet viszont a szüleim ellenezték. A 3 éves spanyol túrám alatt viszonylag jól elsajátítottam a nyelvet. Hobby szinten horgászok, és az autómmal törődök szabadidőm nagyrészében. Mások szerint segítőkész és elszánt vagyok, személy szerint egy picit türelmetlennek érzem magam és ezen próbálok mindig javítani.
Thomas Jefferson
Születési helye, ideje:
Los Santos, 11/03/2001
Bejelentett lakcíme:
Nincs
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Masters Degree in Buisness Management
Telefonszáma:
1-126-142
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
Thomas Jefferson Vagyok, 25 éves. Los Santosban szülentemm viszont életem nagy részét Las Venturasban töltöttem családi okok miatt. 20 éves koromba Spanyolországba költöztem a Masters Degree-ért, viszont amint meglett hazajöttem a honvágy miatt. Mindig is vonzott a Rendészet viszont a szüleim ellenezték. A 3 éves spanyol túrám alatt viszonylag jól elsajátítottam a nyelvet. Hobby szinten horgászok, és az autómmal törődök szabadidőm nagyrészében. Mások szerint segítőkész és elszánt vagyok, személy szerint egy picit türelmetlennek érzem magam és ezen próbálok mindig javítani.
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
Maxim
Hány éves vagy?
17
Jelenleg hány játszott perced van?
808
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
Nem
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
Nem
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
Igen
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
Maxim vagyok, 17 éves. Szabadidőmben Edzek, videojátékozom. Nemrég kezdtem el többet játszani a WestMTA-val. Viszonylag sokat tudok aktív lenni viszont inkább kevés napszor több időt. És szeretek új embereket megismerni.
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Voltam már rendészetis más szerveren amit nagyon élveztem és színben gazdag rp-t tud nyújtani
Maxim
Hány éves vagy?
17
Jelenleg hány játszott perced van?
808
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
Nem
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
Nem
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
Igen
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
Maxim vagyok, 17 éves. Szabadidőmben Edzek, videojátékozom. Nemrég kezdtem el többet játszani a WestMTA-val. Viszonylag sokat tudok aktív lenni viszont inkább kevés napszor több időt. És szeretek új embereket megismerni.
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Voltam már rendészetis más szerveren amit nagyon élveztem és színben gazdag rp-t tud nyújtani