Thomas Jefferson

freebrams

Újonc
Május 21, 2025
4
0
Karakter
Thomas Jefferson
[/CENTER]

DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

Thomas Jefferson

Születési helye, ideje:

Los Santos, 11/03/2001

Bejelentett lakcíme:

Nincs

Legmagasabb iskolai végzettsége:

Masters Degree in Buisness Management

Telefonszáma:

1-126-142

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

Thomas Jefferson Vagyok, 25 éves. Los Santosban szülentemm viszont életem nagy részét Las Venturasban töltöttem családi okok miatt. 20 éves koromba Spanyolországba költöztem a Masters Degree-ért, viszont amint meglett hazajöttem a honvágy miatt. Mindig is vonzott a Rendészet viszont a szüleim ellenezték. A 3 éves spanyol túrám alatt viszonylag jól elsajátítottam a nyelvet. Hobby szinten horgászok, és az autómmal törődök szabadidőm nagyrészében. Mások szerint segítőkész és elszánt vagyok, személy szerint egy picit türelmetlennek érzem magam és ezen próbálok mindig javítani.

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

Maxim

Hány éves vagy?

17

Jelenleg hány játszott perced van?

808

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

Nem

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

Nem

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

Igen

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

Maxim vagyok, 17 éves. Szabadidőmben Edzek, videojátékozom. Nemrég kezdtem el többet játszani a WestMTA-val. Viszonylag sokat tudok aktív lenni viszont inkább kevés napszor több időt. És szeretek új embereket megismerni.

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

Voltam már rendészetis más szerveren amit nagyon élveztem és színben gazdag rp-t tud nyújtani​

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Thomas Jefferson
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

• Kedvelés
Reactions: slatyaking