Bemutatkozás
Sziasztok, Gábornak hívnak, 20 éves vagyok. Tolna megyében élek, mezőgazdasági technikus a végzettségem. Jelenleg még nem dolgozok, de mezőgazdaságban tervezek elhelyezkedni. Az mta világával 7-8 éve ismerkedtem meg, azóta pár apró kihagyással, de még mindig játszok.In-game karakterem
Jelenleg, az NSS frakció tagja vagyok, Theodore Ingram néven, voltam az lsms frakcióban is, egy kis ideig.Adminisztrátori tapasztalat
Eddig, adminisztrátor nem voltam még, csak adminsegéd (nem itt).Mit jelent számomra az adminisztrátori szerepkör?
Szabályzat, teljeskörű ismerése, annak betartása valamint játékostársakkal való betartatás. Az esetleges bajba jutott játékosok segítése, szerepkörnek megfelelően. Esetleg kérdések/más jellegű reportok fogadása, legjobb tudás szerint segíteni. Játékosok figyelése, szabályszegés esetén jutalmazás, elbeszélgetés, konfliktusok kezelése.Aktivitás
Napjaim nagy részében akár 5-6 órát is tudok aktív lenni, persze ez idővel változhat (több-kevesebb)Csapatmunka fontossága
Szerintem nagyon fontos a csapatmunka, én szeretek csapatban dolgozni/csapatban lenni. Ha a másik admin elfoglalt, bonyolult ügye van, és több a report mint az elérhető admin a szerveren akkor, segíteni a reportok leghatékonyabb megválaszolásával, esetleg tettekkel.Miért én?
Mivel több mint egy éve regisztráltam a szerverre, és azóta szereztem sok tapasztalatot. Úgy gondolom, hogy megállnám a helyem adminisztrátorként is a szerveren. Játékosok segítése, akiknek szükségük van rá. Az esetleges rosszindulatú "játékos", felismerése, megelőzni hogy tönkre tegyen a közösségből akárkit is.Jó/rossz tulajdonságom
Jó tulajdonságaim: Higgadtság, jó fogalmazási készség, és a legfontosabb a türelem.Rossz tulajdonságaim: Alkalmanként előfordul a káromkodás, olykor kapkodás.
Végszóként, az UCP, és a játszott percek.