Theodore Ingram Jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kisnyavi1

Újonc
Május 20, 2026
11
4
Karakter
theodore_ingram
Bemutatkozás​
Sziasztok, Gábornak hívnak, 20 éves vagyok. Tolna megyében élek, mezőgazdasági technikus a végzettségem. Jelenleg még nem dolgozok, de mezőgazdaságban tervezek elhelyezkedni. Az mta világával 7-8 éve ismerkedtem meg, azóta pár apró kihagyással, de még mindig játszok.
In-game karakterem​
Jelenleg, az NSS frakció tagja vagyok, Theodore Ingram néven, voltam az lsms frakcióban is, egy kis ideig.
Adminisztrátori tapasztalat​
Eddig, adminisztrátor nem voltam még, csak adminsegéd (nem itt).
Mit jelent számomra az adminisztrátori szerepkör?​
Szabályzat, teljeskörű ismerése, annak betartása valamint játékostársakkal való betartatás. Az esetleges bajba jutott játékosok segítése, szerepkörnek megfelelően. Esetleg kérdések/más jellegű reportok fogadása, legjobb tudás szerint segíteni. Játékosok figyelése, szabályszegés esetén jutalmazás, elbeszélgetés, konfliktusok kezelése.
Aktivitás​
Napjaim nagy részében akár 5-6 órát is tudok aktív lenni, persze ez idővel változhat (több-kevesebb)
Csapatmunka fontossága​
Szerintem nagyon fontos a csapatmunka, én szeretek csapatban dolgozni/csapatban lenni. Ha a másik admin elfoglalt, bonyolult ügye van, és több a report mint az elérhető admin a szerveren akkor, segíteni a reportok leghatékonyabb megválaszolásával, esetleg tettekkel.
Miért én?​
Mivel több mint egy éve regisztráltam a szerverre, és azóta szereztem sok tapasztalatot. Úgy gondolom, hogy megállnám a helyem adminisztrátorként is a szerveren. Játékosok segítése, akiknek szükségük van rá. Az esetleges rosszindulatú "játékos", felismerése, megelőzni hogy tönkre tegyen a közösségből akárkit is.
Jó/rossz tulajdonságom​
Jó tulajdonságaim: Higgadtság, jó fogalmazási készség, és a legfontosabb a türelem.
Rossz tulajdonságaim: Alkalmanként előfordul a káromkodás, olykor kapkodás.
Végszóként, az UCP, és a játszott percek.

Szia!
A lapod összeségében nem lett túl terjedelmes, ellenben a lényeget tartalmazza. A frakció jump jail nem túl fényes, főleg, hogy elég friss.
Mindezek ellenére szeretnék gratulálni a jelentkezésedet elfogadjuk.

Keress fel fórumon vagy discordon privát üzenet formájában, ahol egyeztetjük a szóbeli meghallgatás időpontját.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.