[SZAVAZÁS] Elavult járművek

Mack / Packer
Már február 23-án jeleztük a packerral kapcsolatos problémákat, azóta sem történt vele semmi.
Nagyrészt szerintem csak az LSMS használja ezt a járművet, nekünk tökéletesen megfelelne, ha visszakerülne a régi Peterbilt 388 (amit most is ír, ha bezárod a MACK-et)

Cadillac Escalade mindenképp. A kerekei félig a földben vannak, befelé nyílik a csomagtartója és csak 2 személyes.
Egy Mercedes GLE-t ajánlottam rá egy topicban. Kevés Mercedes van a szerveren, sokkal keresettebb lenne. De bármi más is jöhetne helyette.
Jeep Cherokee nem lenne rossz, viszont nagyon durván ki van csúszva a kereke alóla (bár ez nem csak ennél a modellnél tapasztalható).
Wrangler cseréjét szintén tudom támogatni, nagyon elavult és nem keresett.

• Imádom
Reactions: Buntold
chevrolet monte carlo ss, tisztában vagyok vele, hogy most jött be, de szerintem mindenki jobban örült volna valami német prémiumnak.
Ezzel nem értek egyet, rengeteg német prémium van a szerveren. Az tény hogy a Monte Carlo nem ütötte meg a mércét a játékosoknál de hogy még több európai autó legyen nem értek egyet. Monte Carlo helyett igen lehetett volna valami izgalmasabb régi autó de más szervereket figyelembe véve nem igen van ez az autó jelen. Úgyhogy szerintem jóvaaan az úúgy

• Kedvelés
Reactions: WalterPapy és step