[SZAVAZÁS] Elavult járművek

Mack / Packer
Már február 23-án jeleztük a packerral kapcsolatos problémákat, azóta sem történt vele semmi.
Nagyrészt szerintem csak az LSMS használja ezt a járművet, nekünk tökéletesen megfelelne, ha visszakerülne a régi Peterbilt 388 (amit most is ír, ha bezárod a MACK-et)

Cadillac Escalade mindenképp. A kerekei félig a földben vannak, befelé nyílik a csomagtartója és csak 2 személyes.
Egy Mercedes GLE-t ajánlottam rá egy topicban. Kevés Mercedes van a szerveren, sokkal keresettebb lenne. De bármi más is jöhetne helyette.
Jeep Cherokee nem lenne rossz, viszont nagyon durván ki van csúszva a kereke alóla (bár ez nem csak ennél a modellnél tapasztalható).
Wrangler cseréjét szintén tudom támogatni, nagyon elavult és nem keresett.

• Imádom
Reactions: Buntold
Szerintem a Ford Mustang Shelby GT500 helyére jöhetne, a modell hibás ( az első és hátsó kerék nem egymagasságú ), minden is dobja, illetve rettentő egyhangú-
Támogatom! Egy ideje már játszok a szerveren de senkit sem láttam azóta hogy használná.

• Fire
Reactions: gyengedani59
Nissan Skyline R34 GT-R
-Nem lehet matricázni.
-Karosszéria tükröződésnél a különböző elemek elszíneződnek.

Személyre szabható mivel van hozzá több első hátsó lökhárító és küszöb is, de szerintem senki nem bánja ha kapunk még egyet kettőt pluszban :D

Cadillac Escalade 2 személyes, és 4 ajtós....
Emellett Raptor is 2 személyes ami 4 személyes kéne lennie

• Kedvelés
Reactions: Nyakashhh
Audi RS7-re is jöhetne valami mert olyan fura a többihez képest.
Kicsit kockás itt-ott a modellje.

Egyébként szerintem sok olyan autó van a szerveren, amit az emberek használnának ha újra meglehetne venni őket vagy éppenséggel lenne eladó.
Szerintem egy limit bővítés ráférne a szerverre.

Szívesen furikáznék egy 2003-as Ford GT vagy akár a 2017-esel is akár új autónak is eltudnám képzelni. Na meg a kedvencem egy Dodge Viper ACR-t is. Szívesen kergetném a lovakat akármelyikkel!

Mustang gt 05 esetleg és a viper is jó lenne, ha megoldható hogy fékezésnél a viper logó kivillan hátul

Tisztázzuk, a topik arról szól, hogy ki-melyik kocsit tartja a szerveren a legfölöslegesebbnek, nem pedig az, hogy mi kerüljön be. Ehhez tartsuk magunkat.

• Fire
  • Kedvelés
Reactions: Misi és Kicsikovax
Charger RT 440, konkrétan senki nem használja, egy darabot nem látni a városban

• Kedvelés
Reactions: dvnzillv
Nissan Altima helyére jöhetne egy Toyota Camry.

Altimát nem lehet matricázni meg ilyenek, szerintem egy Camry jobban mutatna a szerveren.

• Kedvelés
Reactions: karton
chevrolet monte carlo ss, tisztában vagyok vele, hogy most jött be, de szerintem mindenki jobban örült volna valami német prémiumnak.

chevrolet monte carlo ss, tisztában vagyok vele, hogy most jött be, de szerintem mindenki jobban örült volna valami német prémiumnak.
Ezzel nem értek egyet, rengeteg német prémium van a szerveren. Az tény hogy a Monte Carlo nem ütötte meg a mércét a játékosoknál de hogy még több európai autó legyen nem értek egyet. Monte Carlo helyett igen lehetett volna valami izgalmasabb régi autó de más szervereket figyelembe véve nem igen van ez az autó jelen. Úgyhogy szerintem jóvaaan az úúgy