- Április 17, 2026
- 6
- 0
- Karakter
- Richard Ledor
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk? lacko
Hány éves vagy? 27 eves vagyok
Mutatkozz be röviden. lacko vagyok 27 eves es imadok jatcani szeretem a kocsikat es mar egy par eve rp zek is nem mondom azzt hogy profin megy de sikerul mindig ami kell munkamellet a fo hobbym hogy geppen jatcokk es 99 % ban mtazni szoktam mellete stremer vagyok
Mi az accountod ID-je? 8659
Hány játszott perccel rendelkezel? 2100 percel rendelkezem
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15 20 orát
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? igen att olvastam es megertettem
IC RÉSZ
Teljes neve: richard ledor
Születési helye: los santos
Születési ideje: 1999.01.19
Édesanyja leánykori neve: sophia triana
Bejelentett lakcíme: los santos jefferson street 50/c
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? igen rendelkezem
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge? szakmunkas
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[x]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? azert szeretnek mert imadok kocsikat szerelni es nem felek ha piszkos vagy budos lesz a kezem
Miért Önt válasszuk? azert mert ismerem a kocsikat tudum hogy mior mi a hibaja a jarmunek es megbizhato es preciz es pontos vagyok
Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00
SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[x] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás
Mi az olajszűrő feladata?
azz hogy att szuri az olajat es az olyan anyagot ami nem oda valo nem engedi tovabb hogy kartegyen a motor tobbi reszebe
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
esetleg azz ha nincs olaj vagy ha nincs benne huto folyadek vagy ugy van vezetve a jarmu ami miatt agyon erolkodik a jarmu
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
az 5w-30 es a 10w-40 jelolesek a az olaj viszkozitasat mutatjak. a w a tel roviditese a szam meg azt jelzi hogy hidegben mnyire folyekony az olaj
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
a diagnosztikai (obd) muszwer a jarmü electronikus rendszernek ellenorzersere szolgal.Segitsegevel kiolvashatod a hibakat es torolheted is a hibak electronika jelzeset
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1 a jarmuvet biztonsagosan rogzitjuk es majd a motort rovid edejig jaratjuk hogy az olaj felmelegedjen 2lealitjuk a motort es megverjuk mig az olaj homerseklete optmalis lesz a munkahoz 3 az olaj teno ala helyezzuk a olajfelfogo edenyt 4 le csavarjuk az olajeresztőcsavart es megvarjuk mig teljesen kifolyik a regi olaj . 5kicsereljuk az olajszurot es elenorizzuk a tomiteseket 6 visszahelyezzuk a leeresztocsavart uj tomitessel majd megfeleloen meghuzzuk 7 a gyartoaltal eloirt menyisegu es tipusu motorolajal fel ontsuk 8 beinditjuk a motort es nehanpercig hadjuk hogy jarjon a motor es addig ellenorizuk hogy nincs e olajszivargas 9 rovid varakozas utan ellenorizzuk az olaj szintet es a minoseget a nivopalcaval es szukserg eseten utan toltunk ra 10a hasznalt olajat es olajszurot szabalyosan kornyezet barat modon leadjuk a megfelelo helyre
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:richard ledor
Kelt: 2026.08.29. 10:30
Utoljára szerkesztve: