richard ledor felveteli lap

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ghosthun97

Újonc
Április 17, 2026
6
0
Karakter
Richard Ledor
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? lacko
Hány éves vagy? 27 eves vagyok
Mutatkozz be röviden. lacko vagyok 27 eves es imadok jatcani szeretem a kocsikat es mar egy par eve rp zek is nem mondom azzt hogy profin megy de sikerul mindig ami kell munkamellet a fo hobbym hogy geppen jatcokk es 99 % ban mtazni szoktam mellete stremer vagyok
Mi az accountod ID-je? 8659
Hány játszott perccel rendelkezel? 2100 percel rendelkezem
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15 20 orát
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? igen att olvastam es megertettem

IC RÉSZ

Teljes neve: richard ledor
Születési helye: los santos
Születési ideje: 1999.01.19
Édesanyja leánykori neve: sophia triana
Bejelentett lakcíme:
los santos jefferson street 50/c
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? igen rendelkezem
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge? szakmunkas
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[x]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? azert szeretnek mert imadok kocsikat szerelni es nem felek ha piszkos vagy budos lesz a kezem
Miért Önt válasszuk? azert mert ismerem a kocsikat tudum hogy mior mi a hibaja a jarmunek es megbizhato es preciz es pontos vagyok
Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[x] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás
Mi az olajszűrő feladata?
azz hogy att szuri az olajat es az olyan anyagot ami nem oda valo nem engedi tovabb hogy kartegyen a motor tobbi reszebe
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
esetleg azz ha nincs olaj vagy ha nincs benne huto folyadek vagy ugy van vezetve a jarmu ami miatt agyon erolkodik a jarmu
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
az 5w-30 es a 10w-40 jelolesek a az olaj viszkozitasat mutatjak. a w a tel roviditese a szam meg azt jelzi hogy hidegben mnyire folyekony az olaj
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
a diagnosztikai (obd) muszwer a jarmü electronikus rendszernek ellenorzersere szolgal.Segitsegevel kiolvashatod a hibakat es torolheted is a hibak electronika jelzeset
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1 a jarmuvet biztonsagosan rogzitjuk es majd a motort rovid edejig jaratjuk hogy az olaj felmelegedjen 2lealitjuk a motort es megverjuk mig az olaj homerseklete optmalis lesz a munkahoz 3 az olaj teno ala helyezzuk a olajfelfogo edenyt 4 le csavarjuk az olajeresztőcsavart es megvarjuk mig teljesen kifolyik a regi olaj . 5kicsereljuk az olajszurot es elenorizzuk a tomiteseket 6 visszahelyezzuk a leeresztocsavart uj tomitessel majd megfeleloen meghuzzuk 7 a gyartoaltal eloirt menyisegu es tipusu motorolajal fel ontsuk 8 beinditjuk a motort es nehanpercig hadjuk hogy jarjon a motor es addig ellenorizuk hogy nincs e olajszivargas 9 rovid varakozas utan ellenorizzuk az olaj szintet es a minoseget a nivopalcaval es szukserg eseten utan toltunk ra 10a hasznalt olajat es olajszurot szabalyosan kornyezet barat modon leadjuk a megfelelo helyre

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:richard ledor
Kelt: 2026.08.29. 10:30

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Richard Ledor!

Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte csapatunkat, valamint az érdeklődését az együttműködés iránt.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy jelenleg nincs felvétel, és nem keresünk további munkatársakat,
így most nem áll módunkban pozitív elbírálásban részesíteni a jelentkezését.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.