LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
BotiHány éves vagy?
14Mutatkozz be röviden.
Sziasztok, Boti vagyok 14éves Általános Iskolás tanuló. Szeged közelében lakok egy tanyán a családommal. Szeretek kint lenni a természetbe, érdekelnek az erdő élővilága és annak felépítkezése. 8 éve dobolok amire nagyon büszke vagyok. Szinte minden nap videójátékozok, legfőképpen Roleplay szervereken.Mi az accountod ID-je?
2472Hány játszott perccel rendelkezel?
20616Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
1.5-2.5órát megállás nélkül.Rendelkezel Discord fiókkal?
[-]IgenRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]IgenJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/e9gwbWPÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Riasat RohoSzületési helye:
AlgériaSzületési ideje:
1957.10.17Édesanyja leánykori neve:
Rukan MatinaBejelentett lakcíme:
Pallamino Creek 27Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Kis koromból, igen.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretnék még jobban megtanulni szerelni mint ahogy most tudok, és egy szuper közösség tagja lenni. Miért Önt válasszuk?
Elég sok időt tudok tölteni a városban, figyelmes vagyok és mint már említettem szeretnék egy jó közösség tagja lenni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[-]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő elsődleges feladata a motorolaj tisztán tartása: kiszűri a keringő kenőanyagból a fémkopadékot, port, koromrészecskéket és égéstermékeketMi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését leggyakrabban a hűtőrendszer elégtelen működése, a hűtőfolyadék szivárgása vagy a termosztát meghibásodása okozza.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Csökkenti a fém alkatrészek súrlódását és kopását, elvezeti a hőt, tisztán tartja a motort az égéstermékektől, és véd a korrózió ellen.A kódok pl. 5W-30, 10W-40 az olaj viszkozitását folyékonysági/kenési tulajdonságait mutatják különböző hőmérsékleteken.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A diagnosztikai műszer a gépjárművek számítógépével kommunikálva feltárja a hibakódokat, és valós idejű működési adatokat jelenít meg.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. Az autót sík helyre állítjuk, és bemelegítjük a motort pár percre.2. Leállítjuk a motort, majd az autót biztonságosan megemeljük.3. Az olajleeresztő csavart kicsavarjuk, és a régi olajat egy edénybe engedjük.4. Kicseréljük az olajszűrőt is.5. Visszacsavarjuk a leeresztő csavart.6. A motorba betöltjük az előírt mennyiségű és típusú új motorolajat.7. Ellenőrizzük az olajszintet a nívópálcával.8. Beindítjuk a motort, majd megnézzük, nincs-e szivárgás.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Riasat Roho
Kelt: Las Venturas, 2026. 05. 27.
Kelt: Las Venturas, 2026. 05. 27.