Riasat Roho jelentkezési lapja.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Botesz

Újonc
Június 15, 2025
12
0
Karakter
Aedus Aghamora
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Boti
Hány éves vagy? 14
Mutatkozz be röviden. Sziasztok, Boti vagyok 14éves Általános Iskolás tanuló. Szeged közelében lakok egy tanyán a családommal. Szeretek kint lenni a természetbe, érdekelnek az erdő élővilága és annak felépítkezése. 8 éve dobolok amire nagyon büszke vagyok. Szinte minden nap videójátékozok, legfőképpen Roleplay szervereken.
Mi az accountod ID-je? 2472
Hány játszott perccel rendelkezel?20616
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 1.5-2.5órát megállás nélkül.
Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/e9gwbWP
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Riasat Roho
Születési helye: Algéria
Születési ideje: 1957.10.17
Édesanyja leánykori neve: Rukan Matina
Bejelentett lakcíme: Pallamino Creek 27
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Kis koromból, igen.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnék még jobban megtanulni szerelni mint ahogy most tudok, és egy szuper közösség tagja lenni.
Miért Önt válasszuk? Elég sok időt tudok tölteni a városban, figyelmes vagyok és mint már említettem szeretnék egy jó közösség tagja lenni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[-]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő elsődleges feladata a motorolaj tisztán tartása: kiszűri a keringő kenőanyagból a fémkopadékot, port, koromrészecskéket és égéstermékeket
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését leggyakrabban a hűtőrendszer elégtelen működése, a hűtőfolyadék szivárgása vagy a termosztát meghibásodása okozza.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Csökkenti a fém alkatrészek súrlódását és kopását, elvezeti a hőt, tisztán tartja a motort az égéstermékektől, és véd a korrózió ellen.A kódok pl. 5W-30, 10W-40 az olaj viszkozitását folyékonysági/kenési tulajdonságait mutatják különböző hőmérsékleteken.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A diagnosztikai műszer a gépjárművek számítógépével kommunikálva feltárja a hibakódokat, és valós idejű működési adatokat jelenít meg.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. Az autót sík helyre állítjuk, és bemelegítjük a motort pár percre.
2. Leállítjuk a motort, majd az autót biztonságosan megemeljük.
3. Az olajleeresztő csavart kicsavarjuk, és a régi olajat egy edénybe engedjük.
4. Kicseréljük az olajszűrőt is.
5. Visszacsavarjuk a leeresztő csavart.
6. A motorba betöltjük az előírt mennyiségű és típusú új motorolajat.
7. Ellenőrizzük az olajszintet a nívópálcával.
8. Beindítjuk a motort, majd megnézzük, nincs-e szivárgás.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Riasat Roho

Kelt: Las Venturas, 2026. 05. 27.

Tisztelt Riasat Roho!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Riasat Roho!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Szomorú
Reactions: Voksa
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.