Report rendszer kisebb ötlet

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dani__

Újonc
Május 11, 2026
2
3
Karakter
John Mason
westlogomanager.png

InGame neved:
John Mason

Ötleted:
Az lenne az én ötletem ha egy adminisztrátor/adminsegéd ír a reportban akkor azt lássuk hogy pl.: xy admin jelenleg gépel, mivel eléggé fura az amikor nyitva van egy report, köszön az admin és utána nem tudom eldönteni hogy ír nekem vagy sem. Kínos szituációkat ezzel kapcsolatosan el lehet kerülni.

Megjegyzés:
Előre is köszönöm ha elolvastátok és esetleg fontolásra kerül.

• Kedvelés
Reactions: Nemes és filepko
Szerintem teljesen jogos. Amikor kicsit tovább írok és az admin/adminsegéd lezárja a reportot, hasonló dolgok elkerülések végett. Támogatom

• Kedvelés
Reactions: Nemes és Dani__
Szerintem teljesen jogos. Amikor kicsit tovább írok és az admin/adminsegéd lezárja a reportot, hasonló dolgok elkerülések végett. Támogatom
Áhh, erre el is felejtettem gondolni, hogy az adminok is lássák visszafelé hogy ír a játékos vagy sem. Ténylegesen ezt a kínos szituációkat akarjuk elkerülni előre is.

• Kedvelés
Reactions: filepko
Támogatom!

Nem egy óriási kérés, és nem is a legfontosabb dolog a szerver fejlesztésében, viszont mindenképp hasznos!

• Imádom
Reactions: Dani__
Támogatom, viszont kiegészíteném: jó lenne, ha választ nem csak akkor tudnánk írni, amikor az adott as/admin elfogadta a reportot. Néha megesik, hogy valami info kimarad, és célszerű lenne, ha ezt egyből be tudnánk írni.

• Kedvelés
Reactions: Dani__ és filepko
ez a másik oldalról is kényelmesebb szituációkhoz vezetne.🤞🏽

• Imádom
Megnézzük, hogy mit tehetünk az ügy érdekében.

• Imádom
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.