- Május 1, 2026
- 31
- 33
- Karakter
- Bosko Radost
Panasztevő InGame neve:
► Raphael Gerstern ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Noah Martin ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Épp LasVenturas-ba tartottam, mikor megláttam 2 kocsit, mint ha karambolóztak volna, gondoltam egy kis RP szándékkal, akkor közbe is tudok lépni, helyszín felmérés, kárfelmérés, és egyebek, erre mikor jött a panasz hullám, és beszéd hullám, megkértem mindkettőjüket (Clevon, és Martint), hogy jöjjenek le az útról, miközben folytatódott a beszéd hullám , megkértem még 1x őket, ekkor Martin járműbe ült, és megindult az út szélére, ekkor kipattant, majd mikor Clevon is be akart szállni a járműbe, Martin a jelenlétemben előrántott egy fegyvert, és Clevonra tartotta, itt fegyvert rántottam rá én is, majd fel is szólítottam, csak akkor sikerült a felszólítás amikor pont meghúzta a ravaszt. -Kérdezem én, ez mi, vagy hogy jön, hogy van egy úgymond helyzet ahol megjelent a rendőr, és fegyvert ránt és fejbe is lövi a játékostársát, megértem, hogy illegális frakcióba van ha illegális frakció tagja, de akkor sem teszek ilyet, rendőr szeme láttára, amikor se túszként nem volt ejtve.
-Teljesen irreális, hogy a rendőr ott van a mellkasán egy nagykalival, és erre előránt egy Glock-17-est és fejbe durrant egy játékostársunk.
Mielőtt érkezne a kérdés, hogy miért nagy kalival vagyok, a válasz rá, hogy épp előtte volt egy LV gyár lövöldözés, és még azelőtt közvetlen Étterem / ATM rablás, ezek előtt pedig egy konténer rablás. ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Ez ügyben még Clevon Carter az érintett fél aki a bíráló adminon kívül hozzá szólhat ehhez a panaszkönyvhöz.
Köszönöm, ha elolvastad! -További szép estét / napot ◄