Raphael Gerstern Panasza Noah Martin-ra [Rypapa]

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ExtasY?!

Barangoló
Május 1, 2026
31
33
Karakter
Bosko Radost
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Raphael Gerstern

Panaszra tett személy InGame neve:
Noah Martin

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Épp LasVenturas-ba tartottam, mikor megláttam 2 kocsit, mint ha karambolóztak volna, gondoltam egy kis RP szándékkal, akkor közbe is tudok lépni, helyszín felmérés, kárfelmérés, és egyebek, erre mikor jött a panasz hullám, és beszéd hullám, megkértem mindkettőjüket (Clevon, és Martint), hogy jöjjenek le az útról, miközben folytatódott a beszéd hullám , megkértem még 1x őket, ekkor Martin járműbe ült, és megindult az út szélére, ekkor kipattant, majd mikor Clevon is be akart szállni a járműbe, Martin a jelenlétemben előrántott egy fegyvert, és Clevonra tartotta, itt fegyvert rántottam rá én is, majd fel is szólítottam, csak akkor sikerült a felszólítás amikor pont meghúzta a ravaszt. -Kérdezem én, ez mi, vagy hogy jön, hogy van egy úgymond helyzet ahol megjelent a rendőr, és fegyvert ránt és fejbe is lövi a játékostársát, megértem, hogy illegális frakcióba van ha illegális frakció tagja, de akkor sem teszek ilyet, rendőr szeme láttára, amikor se túszként nem volt ejtve.
-Teljesen irreális, hogy a rendőr ott van a mellkasán egy nagykalival, és erre előránt egy Glock-17-est és fejbe durrant egy játékostársunk.
Mielőtt érkezne a kérdés, hogy miért nagy kalival vagyok, a válasz rá, hogy épp előtte volt egy LV gyár lövöldözés, és még azelőtt közvetlen Étterem / ATM rablás, ezek előtt pedig egy konténer rablás.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ez ügyben még Clevon Carter az érintett fél aki a bíráló adminon kívül hozzá szólhat ehhez a panaszkönyvhöz.
Köszönöm, ha elolvastad! -További szép estét / napot

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Bufika és dvnzillv
Sajnos videós bizonyítékkal nem tudok szolgálni, mivel emlékeimmel ellentétben mégsem ment a felvevőm. Az eseményeket a legjobb tudásom szerint, tényszerűen igyekszem felvázolni, hogy teljes legyen a kontextus.

Történt egy közúti baleset, amiből Noah kártérítést szeretett volna kicsikarni. Ebből kialakult egy szóváltás. Én a vita során, önvédelmi célból elővettem egy kést, erre reagálva Noah rántott egy Glockot. Mivel lőfegyverrel néztem farkasszemet, és Noah is felszólított, engedelmeskedtem a felszólításának, és eltettem a kést. Ezzel a résszel részemről nincs is probléma, ez egy IC szituáció volt.

Noah ezt követően ki akart pakoltatni, de nagyjából ekkor érkezett meg a helyszínre Raphael. Ezt látva Noah módosította a szándékát, és arra utasított, hogy szálljak be az ő autójába. Noah ezután elszaladt, és beült a saját kocsijába. Én lassan elindultam a járműve felé (mivel fegyverrel kényszerített), de ekkor Raphael is odaért hozzánk.

Az autóba végül nem szálltam be, mert Noah már a volán mögött ült, és nem RP-zte, hogy rám tartja a fegyvert, így sem scriptileg, sem RP-vel nem tartotta rám a fegyvert (hiába hangoztatta ezt IC). Ezzel párhuzamosan a helyszínre érkező Raphael felszólított minket, hogy az autókkal álljunk le az út szélére.

Mivel Noah az autójával elkezdett legurulni az út szélére, és Raphael eddigre már másodszor szólított fel minket, ezért én is a saját autómhoz mentem, hogy Raphael kérésének eleget téve félreálljak vele.

Nagyjából innen indul a videós bizonyíték: Éppen szálltam volna be a saját autómba, amikor észrevettem, hogy Noah hirtelen kiugrik a kocsijából, és ismét fegyvert fog rám. A fegyver láttán a beszállást azonnal megszakítottam, és mozdulatlanul megálltam az autóm mellett, engedelmeskedve a túlerőnek. Ennek ellenére Noah nagyjából 3-5 másodperccel később, minden további reakcióidő vagy RP nélkül tüzet nyitott és lelőtt.

Sziasztok! Várom az érintett fél válaszát 24 órán belül!

Rendben mivel választ nem kaptam, ezért meghoztam a döntést. A jelenlegi bizonyítékok alapján, teljesen jogos a panasz. Mivel már kint volt a rendvédelmi tag, majd beül a kocsiba, végül csak kipattan és direkt lelővi a másik játékost, ez eléggé túlzás. Ezért érezhető a nem reális cselekedett.
Mindenesetre Noah Martin-t 150 perc adminjailbe részesítem DM indokkal, amit a szerveren kiosztottam így helyezhető.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.