Piroslámpa büntessen, közelekdés normalizálása.

Saji

Újonc
SzerverAdmin
Július 9, 2026
7
1
Üllés
Karakter
Sajitaka Z Kageyamato
westlogomanager.png

InGame neved:
► Saji Zomy ◄

Ötleted:
► Piros lámpák bevezetése, és büntetés áthajtáskor. Erősebb KRESZ! ◄

Megjegyzés:
► Kicsit szigorítani kellene a közlekedést a szerveren. Egy élő Hungaroring az egész MAP, akármikor csak közlekedni akarok. Ilyen értelemben, számomra elvette a vezetés élményét ez, hogy lehet össze vissza száguldozni. Légyszi, ez ellen valamit csináljatok. Ezért támogatnám a piros lámpákat, és a reálisabb közlekedést.. Több KRESZ tábla, és a rendőrség még haraposabb legyen ilyen téren. Nem reális közlekedésért adminjail. Valahogy szabályozzuk le ezt a egészet, mert így ez a közlekedés része számomra értelmét vesztette. Köszönöm szépen a figyelmet! ◄​

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: blunt.
Szerintem ezért kicsit élvezhetőbb az egész szerver, 20-30 playernél hiába állsz egymagad a pirosnál amikor a kutya se fog veled szembemenni. Szerintem ekkora player létszámnál egyelőre fölösleges. Idővel nyílván ennek is el kell jöjjön az ideje, hogy majd ez bevezetésre kerüljön.

• Kedvelés
Reactions: pyxosa és Saji
Szerintem ezért kicsit élvezhetőbb az egész szerver, 20-30 playernél hiába állsz egymagad a pirosnál amikor a kutya se fog veled szembemenni. Szerintem ekkora player létszámnál egyelőre fölösleges. Idővel nyílván ennek is el kell jöjjön az ideje, hogy majd ez bevezetésre kerüljön.
De amit időben elkezdünk, hamarabb megszokunk. De értem, amit mondasz.

Látom értelmét, viszont rengeteg helyen van szerintem értelmetlenül lámpa, hogyha csak gócpontokra lenne rakva, és egy új modellel, hogy távolról is észrevehető legyen, ne csak mikor ott vagy nem sokkal előtte, úgy lenne értelme.

Teljesen jogos amit leirtál, mindenképpen egy ilyent be kellene vezetni, mert káosz az egész, repkednek az emberek satöbbi satöbbi, ez miatt TÁMOGATOM az ötleted!

Szerintem élvezhetetlenné tenné a közlekedést, ahogy az a többi szerveren is tapasztalható, ahol ez a rendszer jelen van. Ráadásul a playerek többségét nem korlátozná az indokolatlanul nagy sebességtől, csak az új játékosokat. Emiatt ezt egy teljesen felesleges és inkább idegesítő dolognak tartom.

NEM TÁMOGATOM!