Piroslámpa büntessen, közelekdés normalizálása.

Saji

Újonc
SzerverAdmin
Július 9, 2026
7
0
Üllés
Karakter
Sajitaka Z Kageyamato
westlogomanager.png

InGame neved:
► Saji Zomy ◄

Ötleted:
► Piros lámpák bevezetése, és büntetés áthajtáskor. Erősebb KRESZ! ◄

Megjegyzés:
► Kicsit szigorítani kellene a közlekedést a szerveren. Egy élő Hungaroring az egész MAP, akármikor csak közlekedni akarok. Ilyen értelemben, számomra elvette a vezetés élményét ez, hogy lehet össze vissza száguldozni. Légyszi, ez ellen valamit csináljatok. Ezért támogatnám a piros lámpákat, és a reálisabb közlekedést.. Több KRESZ tábla, és a rendőrség még haraposabb legyen ilyen téren. Nem reális közlekedésért adminjail. Valahogy szabályozzuk le ezt a egészet, mert így ez a közlekedés része számomra értelmét vesztette. Köszönöm szépen a figyelmet! ◄​

Utoljára szerkesztve:
Szerintem ezért kicsit élvezhetőbb az egész szerver, 20-30 playernél hiába állsz egymagad a pirosnál amikor a kutya se fog veled szembemenni. Szerintem ekkora player létszámnál egyelőre fölösleges. Idővel nyílván ennek is el kell jöjjön az ideje, hogy majd ez bevezetésre kerüljön.

• Kedvelés
Reactions: Saji
Szerintem ezért kicsit élvezhetőbb az egész szerver, 20-30 playernél hiába állsz egymagad a pirosnál amikor a kutya se fog veled szembemenni. Szerintem ekkora player létszámnál egyelőre fölösleges. Idővel nyílván ennek is el kell jöjjön az ideje, hogy majd ez bevezetésre kerüljön.
De amit időben elkezdünk, hamarabb megszokunk. De értem, amit mondasz.