Ötlet egy esetleges új exklúzív ládához?

Buntold

Valar Morghulis
SzerverAdmin
Május 24, 2025
325
509
Karakter
Jael_Gurion 🇮🇱
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Jael Gurion >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Aston Martin DBX707
Ferrari Testarossa
Lamborghini Revuelto
Hennessey Venom GT
Rolls Royce Cullinan >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Arra gondoltam, hogy esetleg karácsony környékére / alkalmára is érkezhetne egy új exklúzív autós láda, mondjuk Winter Case vagy Christmas Case. Ha ezt a listát nézzük, akkor többé-kevésbé követtem vele az eddigi kettő tematikáját, ahol van egy kvázi "rossz" nyitás, itt ez a Ferrari lene, révén hogy ennek a legkisebb a végsebessége. Ezt követik a "közepes" opciók, avagy az Aston Martin és a Rolls Royce, amik nagyjából átlagosak, nem kiemelkedők. Aztán jön szerintem sorrendben a Hennessey és a legtetején a Lamborghini, amely felállásban a Lamborghini számíthatna a legjobb nyitásnak ebből a ládából.

Nagyjából ez mögötte a gondolatmenet. További szépet. >

Szerintem nem exklúziv ládába illő verdák ezek,hanem bejöhetnének kerbe is egész nyugodtan,nem kell minden komoly gép exklúziv ládába.

Szerintem nem exklúziv ládába illő verdák ezek,hanem bejöhetnének kerbe is egész nyugodtan,nem kell minden komoly gép exklúziv ládába.
De akkor meg nem marad értelme a ládákat venni, ha komoly(abb) kocsik is vannak a kerben.
Valahol meg kell találni a balanszot.

De akkor meg nem marad értelme a ládákat venni, ha komoly(abb) kocsik is vannak a kerben.
Valahol meg kell találni a balanszot.
Igazad van,de szerintem egyenlőre jöhetnek a keres autók.Nemrég volt amikor kaptuk az új ládát egy ideig lehet pihentetni még szerintem.

Szerény gondolatom annyi volna, hogy esetlegesen az Aston Martin ötlete nem rossz viszont egy másik modellt tennék bele.
Itt akár Egy Aston Martin Valkyrie-re gondolok, hogy egész pontos modellt említsek.