Ötlet egy esetleges új exklúzív ládához?

Buntold

Valar Morghulis
SzerverAdmin
Május 24, 2025
325
509
Karakter
Jael_Gurion 🇮🇱
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Jael Gurion >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Aston Martin DBX707
Ferrari Testarossa
Lamborghini Revuelto
Hennessey Venom GT
Rolls Royce Cullinan >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Arra gondoltam, hogy esetleg karácsony környékére / alkalmára is érkezhetne egy új exklúzív autós láda, mondjuk Winter Case vagy Christmas Case. Ha ezt a listát nézzük, akkor többé-kevésbé követtem vele az eddigi kettő tematikáját, ahol van egy kvázi "rossz" nyitás, itt ez a Ferrari lene, révén hogy ennek a legkisebb a végsebessége. Ezt követik a "közepes" opciók, avagy az Aston Martin és a Rolls Royce, amik nagyjából átlagosak, nem kiemelkedők. Aztán jön szerintem sorrendben a Hennessey és a legtetején a Lamborghini, amely felállásban a Lamborghini számíthatna a legjobb nyitásnak ebből a ládából.

Nagyjából ez mögötte a gondolatmenet. További szépet. >

Szerintem nem exklúziv ládába illő verdák ezek,hanem bejöhetnének kerbe is egész nyugodtan,nem kell minden komoly gép exklúziv ládába.
De akkor meg nem marad értelme a ládákat venni, ha komoly(abb) kocsik is vannak a kerben.
Valahol meg kell találni a balanszot.

Szerény gondolatom annyi volna, hogy esetlegesen az Aston Martin ötlete nem rossz viszont egy másik modellt tennék bele.
Itt akár Egy Aston Martin Valkyrie-re gondolok, hogy egész pontos modellt említsek.