IG Név mező használata kötelező, valós karakter névvel~ Joshua
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
VÁLASZ HELYEHány éves vagy?
18Mutatkozz be röviden.
Zoli a nevem 18 éves vagyok valóéletben tanulok dolgozok és modellezek de az utóbbit nem sűrűn, jelenpillanat saját autoimon és más autóin is dolgozok a IRL mellete iskolába is járok és tanulok és amint van elég szabadidőm leülök játszani és magammal foglalkozni időm beosztása most leginkább szabadabb igy többet játszok és tanulok /ICODE]
[B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]Mi az accountod ID-je?[/COLOR][/B] [ICODE]9081Hány játszott perccel rendelkezel?
29 óraMennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
váltózó van hogy 7-8 de van 3-4Rendelkezel Discord fiókkal?
[x][COLOR=rgb(204, 204, 204)]Igen[/COLOR][-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x][COLOR=rgb(204, 204, 204)]Igen[/COLOR][-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/WixWMy1Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Teljesen átolvastam, és megértettemIC RÉSZ
Teljes neve:
Nur BeratSzületési helye:
Las PayasdasSzületési ideje:
2003.02.13Édesanyja leánykori neve:
Selina Vir/ICODE]
[B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Bejelentett lakcíme:[/COLOR][/B] [ICODE]Richman St.Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Szerszámokat tudom használni,házilag foglalkozok veleMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Világéletembe szerettem az autókkal foglalkozni, erre édesapámék vezettek rá és örülök neki hogy igy jött össze, és motivált mindig hogyan tudom jobban megtanulni ezt a szakmát házilag olajat tudok cserélni meg pár dolgot de szeretnék nagyobb belátásra szert tenni szakmai térenMiért Önt válasszuk?
Motivált vagyok ezen a téren, érdeklődők, önállóan tudok dolgozni, ha nem megy valami kérdezek és gyorsan tanulok Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[x]15:00-18:00[x]18:00-22:00[x]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
megtisztítsa a motorolajat a szennyeződésektől.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
több oka is lehet a első sorban a hő,tul nagy terhelés,kevés vagy rossz motorolaj,hibás vizpumpa vagy termosztát,kevés hűtővíz,rosszul műkődő ventilátorMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motorolaj, a kenésre,hűtésre tisztitásra,tömités segitsége(hengerfej és dugattyúk között. a 10W hidegben sűrűbb az 5W hidegben higabb könnyebben folyik, a 30 melegen hígabb, a 40 melegen sűrűbbMi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
hibakodok kiolvasása,hibakodok törlése,motorérzékelők adatainak ellenőrzése, hiba keresés gyorsitásFejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
előkészités: Szűrő,olaj,tömités/gumiszimering,és szerszámok. a második a motor melegitése h higabb legyen és könnyebben le folyon az olaj, harmadik autó megemelése olajteknőn csavar lazitása és az olaj leengedése, 4. amennyiben lefolyt az olaj karterbe vissza a csavar autó leengedése olaj szűrő cserélése amennyiben felülről hozzá férhető és vele együtt a szimering cserélése . 5 lépés olajjal feltöltés.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Nur Berat
Kelt: 2025.05.28
Kelt: 2025.05.28