Nur Berat Jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Salgoka

Újonc
Március 1, 2024
4
0
Karakter
Nur Berat
IG Név mező használata kötelező, valós karakter névvel~ Joshua
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? VÁLASZ HELYE
Hány éves vagy? 18
Mutatkozz be röviden. Zoli a nevem 18 éves vagyok valóéletben tanulok dolgozok és modellezek de az utóbbit nem sűrűn, jelenpillanat saját autoimon és más autóin is dolgozok a IRL mellete iskolába is járok és tanulok és amint van elég szabadidőm leülök játszani és magammal foglalkozni időm beosztása most leginkább szabadabb igy többet játszok és tanulok /ICODE] [B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]Mi az accountod ID-je?[/COLOR][/B] [ICODE]9081
Hány játszott perccel rendelkezel?29 óra
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) váltózó van hogy 7-8 de van 3-4
Rendelkezel Discord fiókkal? [x][COLOR=rgb(204, 204, 204)]Igen[/COLOR][-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x][COLOR=rgb(204, 204, 204)]Igen[/COLOR][-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/WixWMy1
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Teljesen átolvastam, és megértettem

IC RÉSZ

Teljes neve: Nur Berat
Születési helye: Las Payasdas
Születési ideje: 2003.02.13
Édesanyja leánykori neve: Selina Vir/ICODE] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Bejelentett lakcíme:[/COLOR][/B] [ICODE]Richman St.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Szerszámokat tudom használni,házilag foglalkozok vele
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Világéletembe szerettem az autókkal foglalkozni, erre édesapámék vezettek rá és örülök neki hogy igy jött össze, és motivált mindig hogyan tudom jobban megtanulni ezt a szakmát házilag olajat tudok cserélni meg pár dolgot de szeretnék nagyobb belátásra szert tenni szakmai téren
Miért Önt válasszuk? Motivált vagyok ezen a téren, érdeklődők, önállóan tudok dolgozni, ha nem megy valami kérdezek és gyorsan tanulok

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
megtisztítsa a motorolajat a szennyeződésektől.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
több oka is lehet a első sorban a hő,tul nagy terhelés,kevés vagy rossz motorolaj,hibás vizpumpa vagy termosztát,kevés hűtővíz,rosszul műkődő ventilátor
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motorolaj, a kenésre,hűtésre tisztitásra,tömités segitsége(hengerfej és dugattyúk között. a 10W hidegben sűrűbb az 5W hidegben higabb könnyebben folyik, a 30 melegen hígabb, a 40 melegen sűrűbb
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
hibakodok kiolvasása,hibakodok törlése,motorérzékelők adatainak ellenőrzése, hiba keresés gyorsitás
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
előkészités: Szűrő,olaj,tömités/gumiszimering,és szerszámok. a második a motor melegitése h higabb legyen és könnyebben le folyon az olaj, harmadik autó megemelése olajteknőn csavar lazitása és az olaj leengedése, 4. amennyiben lefolyt az olaj karterbe vissza a csavar autó leengedése olaj szűrő cserélése amennyiben felülről hozzá férhető és vele együtt a szimering cserélése . 5 lépés olajjal feltöltés.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Nur Berat
Kelt: 2025.05.28

Tisztelt Nur Berat!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Nur Berat!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.