- Február 25, 2024
- 106
- 64
- 24
- Karakter
- Matthias Blackburn
Panasztevő InGame neve:
► Matthias Blackburn ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Szilva, Muurayi ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Szilva azért van megemlítve, mert Muurayi azt közölte velem, hogy Szilva kérte rám a kitiltást. Kezdem a legelején az egész történetet akkor. Munkahelyi gondok miatt le kellett adnom az adminisztrátori, valamint a leaderi jogkörömet is a SASD-ban, amelyben 60 nap helyett olyan 50 napot töltöttem el vezetői pozícióban. Az admin leadás szépen ment, hisz végeztem a dolgomat mind a kettő helyen normálisan, minden szabadidőm erre a kettő feladatra töltöttem el, szerintem egészen jól. Az admin leadás után pedig egy órára kitiltást kaptam a szerverről **FRAKCIÓ LEADERI FELADATOK ELRONTÁSA** indokkal, amelyet nem tudok hova tenni. Nem tudom elhinni, hogy nem az van figyelembe véve, amit tettem/tettünk a frakció érdekében, hogy a lehető legjobban legyen vezetve, és hogy a lehető legjobban kedvezzünk a tagok számára. Ehelyett az van figyelembe véve, hogy nem vártam 10 napot még a leadással, inkább egyből megy az örökös kitiltás egy olyan indokkal, ami egyszerűen meg sem történt.
Próbáltam beszélni mindkét féllel discordon privátban, nem a panaszkönyv volt az első gondolatom, de azok után, hogy már választ sem kapok kb semmire, így kénytelen voltam ezt megírni, mert nem tudom elfogadni, hogy kitiltást kellett osztani egy olyan játékosra, aki a feladatait normálisan elvégezte problémák nélkül.
Hozzátenném, hogy frakció leaderségem alatt még voiceon spirotol is pozitív visszajelzéseket kaptunk, amit azóta is hálásan köszönünk a sok segítséggel együtt, amit kaptunk. Szeretném, hogyha a vezetőség egy kicsit ezt az egészet átnézné, nem tartom fernek a dolgokat. Hozzátenném más leader, akinek szintén nem lett meg a 60 nap, azok nincsenek kitiltva a szerverről! ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Remélem nem így zárul le egy karrier a szerveren. ◄