Matteo Forte, Hugo R Salvatore - Laquez

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

M0Z3S

Újonc
Május 17, 2025
4
1
Karakter
Hugo R Salvatore
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Matteo Forte, Hugo R Salvatore

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Laquez

Panasz leírása, kifejtése, oka:
A baratomnak Matteo Fortenak megsérült a laba, gondoltuk elmegyunk korhazba. Megérkeztünk bement az NPC-hez majd kijott hogy van szolgalatba mentos, ezutan hivott egyet, aki elis fogadta es kijott, az elejen azzal kezdte hogy minek lett 2 hivas teve de ez lenyegtelen mert lehet bug vagy barmi. Majd utana azzal kezdte hogy egyszer mar el látta majd hogy ütögette is. Utána admint hívott aki annyit mondott hogy: Akkor most, hogy itt voltam remélem elég indok, hogy belehet fejezni a mentősök cseszegetését. meg se hallgatott minket majd elment es a srac is ment a dolgara. Elhiszem hogy volt aki baszogatta de ne nézzen amr minket hulyenek, illetve elhiszem hogy az adminoknak sok a dolguk de ez elég egyoldalú bírálat volt.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
log:
[2026-05-24 22:30:26] [Output] : Ryan Odvans mondja: Ki hívott most mentőt?
[2026-05-24 22:30:54] [Output] : Matteo Forte mondja: Én hivtam mentőt az elébb mert nem találtam senkit se bent korházban.
[2026-05-24 22:31:18] [Output] : Ryan Odvans mondja: Értem. Akkor megvagyunk. Minden rendben van? Szükségese van még ellátásra?
[2026-05-24 22:31:31] [Output] : Matteo Forte mondja: Hát nem van rendben.
[2026-05-24 22:31:36] [Output] : Ryan Odvans mondja: Értem.
[2026-05-24 22:31:37] [Output] : Matteo Forte mondja: Fáj a lábam.
[2026-05-24 22:31:49] [Output] : Matteo Forte mondja: És nem vagyok jól.
[2026-05-24 22:32:07] [Output] : Ryan Odvans mondja: Előbb bent volt nálam, és nem volt semmi baja a karján kívül.
[2026-05-24 22:32:37] [Output] : Matteo Forte mondja: Én nem hiszem összekever valakivel.

[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Jelezték felém, hogy elvileg piszkálod a mentőst. ))
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( Alapvetően úgy kezdte, hogy bejött, majd megütött. Megvizsgáltam, meg gyógyítottam. ))
*** Hugo R Salvatore kicsatolja a biztonsági övét.
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( Majd megint kihívta a mentőket hogy fáj a lába. ))
[OOC Chat]: Hugo R Salvatore: (( szerintem osszekevered ))
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( De nem ő volt, azt mondja. ))
[OOC Chat]: Hugo R Salvatore: (( itt volt velem ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( hello nem piszkálom mentőst ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Ki volt az, akkor? ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( bementem korházba ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( npc irta van szoliban mentős ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( és én nem ütöttem meg senkit se meg most kezdtem el vele kint ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Zseniális. ))
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( De, megütöttél, kiszaladtál, kijöttem utánnad és bocsánatot kértél.. ))
Matteo Forte mondja: Kikérem magamnak nem csináltam semmit se.
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( kikérem magamnak nem csináltam semmit se. ))
Matteo Forte mondja: (())
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( Húha, vannak bajok. ))
Hirdetés: Kincsesládák eladóak ((Jack Willis))
Szöveg: SMS legjobb ajánlat viszi
Telefonszám: 1-131-371
Hirdetés: Auót vennék ((James Black))
Szöveg: 8.5 Millióig bárnit meghallgatok.
Telefonszám: 1-127-220
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Akkor most, hogy itt voltam remélem elég indok, hogy belehet fejezni a mentősök cseszegetését. ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Kellemes estét. ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Szevasztok. ))

Megjegyzés:
Elore is koszonom!

• Kedvelés
Reactions: Laquez
Szép estéket kívánok.

Mentős kollégától kaptam egy reportot, hogy valaki cseszegeti odamentem és elkezdtem intézni az ügyet.

Ügyintézés alatt egyedül voltam fent, mint admin és voltak reportok.

Olyan sorrendben fogadtam el a reportokat, hogy a viszonylag könnyűvel kezdtem, azaz ezzel az üggyel.
Mivel tisztában voltam vele, hogy elég csak egy szóbeli figyelmeztetés, így is cselekedtem.

Ha valóban nem te "csesztetted" a mentőst kollágát, akkor nem nagyon értem, hogy miért kért reportban segítséget egy admintól...

LSFD frakció a játékosok számára nem annyira "közkedvelt" frakció, kevés az olyan játékos, akik mentőst rpz-nek a szerveren.
DE hetek óta aktívak, vannak tagok és ellátják a feladatukat. Ezeket a játékosokat meg kellene becsülni.

Zárásként annyit mondanék, hogy az ügy során egyik felet sem szanckionáltam, így a panaszkönyv létrejöttét nem teljesen értem. :/

Várom a bíráló admin válaszát.

Üdv
Laquez

Szia!
A téma címe kötelezően az alábbiak szerint legyen létrehozva:
Panasztevő személy InGame neve - Panaszra tett Adminisztrátor neve
Ennek függvényében a panaszkönyv címét szerkesztettem. Legközelebb erre figyelj oda!
Szép napot!

Sziasztok!
A játékosra tett panaszkönyvedben Ryan Odvans beismerte, hogy félreértés történt részéről, ezért írt reportot.
Laquez fentebb kifejtette, hogy ekkor egyedül volt fent, mint admin. Ilyenkor eléggé tudnak a reportok pörögni. Ennek következményeképp az esetről nem kért logot, és egyik fél sem küldte el magától, ezért gondolta azt, hogy ti voltatok a "bűnösek".
Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében mindig kérj valamiféle bizonyítékot, kép/log/videó formájában. @Laquez
Jogtalan szankció nem került kiosztásra, ezért a panaszkönyvet következmények nélkül zárom.

• Kedvelés
Reactions: Laquez és Rypapa
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.