Panasztevő InGame neve:
► Matteo Forte, Hugo R Salvatore◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Laquez ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► A baratomnak Matteo Fortenak megsérült a laba, gondoltuk elmegyunk korhazba. Megérkeztünk bement az NPC-hez majd kijott hogy van szolgalatba mentos, ezutan hivott egyet, aki elis fogadta es kijott, az elejen azzal kezdte hogy minek lett 2 hivas teve de ez lenyegtelen mert lehet bug vagy barmi. Majd utana azzal kezdte hogy egyszer mar el látta majd hogy ütögette is. Utána admint hívott aki annyit mondott hogy: Akkor most, hogy itt voltam remélem elég indok, hogy belehet fejezni a mentősök cseszegetését. meg se hallgatott minket majd elment es a srac is ment a dolgara. Elhiszem hogy volt aki baszogatta de ne nézzen amr minket hulyenek, illetve elhiszem hogy az adminoknak sok a dolguk de ez elég egyoldalú bírálat volt. ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► log:
[2026-05-24 22:30:26] [Output] : Ryan Odvans mondja: Ki hívott most mentőt?
[2026-05-24 22:30:54] [Output] : Matteo Forte mondja: Én hivtam mentőt az elébb mert nem találtam senkit se bent korházban.
[2026-05-24 22:31:18] [Output] : Ryan Odvans mondja: Értem. Akkor megvagyunk. Minden rendben van? Szükségese van még ellátásra?
[2026-05-24 22:31:31] [Output] : Matteo Forte mondja: Hát nem van rendben.
[2026-05-24 22:31:36] [Output] : Ryan Odvans mondja: Értem.
[2026-05-24 22:31:37] [Output] : Matteo Forte mondja: Fáj a lábam.
[2026-05-24 22:31:49] [Output] : Matteo Forte mondja: És nem vagyok jól.
[2026-05-24 22:32:07] [Output] : Ryan Odvans mondja: Előbb bent volt nálam, és nem volt semmi baja a karján kívül.
[2026-05-24 22:32:37] [Output] : Matteo Forte mondja: Én nem hiszem összekever valakivel.
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Jelezték felém, hogy elvileg piszkálod a mentőst. ))
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( Alapvetően úgy kezdte, hogy bejött, majd megütött. Megvizsgáltam, meg gyógyítottam. ))
*** Hugo R Salvatore kicsatolja a biztonsági övét.
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( Majd megint kihívta a mentőket hogy fáj a lába. ))
[OOC Chat]: Hugo R Salvatore: (( szerintem osszekevered ))
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( De nem ő volt, azt mondja. ))
[OOC Chat]: Hugo R Salvatore: (( itt volt velem ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( hello nem piszkálom mentőst ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Ki volt az, akkor? ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( bementem korházba ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( npc irta van szoliban mentős ))
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( és én nem ütöttem meg senkit se meg most kezdtem el vele kint ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Zseniális. ))
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( De, megütöttél, kiszaladtál, kijöttem utánnad és bocsánatot kértél.. ))
Matteo Forte mondja: Kikérem magamnak nem csináltam semmit se.
[OOC Chat]: Matteo Forte: (( kikérem magamnak nem csináltam semmit se. ))
Matteo Forte mondja: (())
[OOC Chat]: Ryan Odvans: (( Húha, vannak bajok. ))
Hirdetés: Kincsesládák eladóak ((Jack Willis))
Szöveg: SMS legjobb ajánlat viszi
Telefonszám: 1-131-371
Hirdetés: Auót vennék ((James Black))
Szöveg: 8.5 Millióig bárnit meghallgatok.
Telefonszám: 1-127-220
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Akkor most, hogy itt voltam remélem elég indok, hogy belehet fejezni a mentősök cseszegetését. ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Kellemes estét. ))
[OOC Chat]: Admin 5 Laquez: (( Szevasztok. ))
◄
Megjegyzés:
► Elore is koszonom! ◄