- Augusztus 26, 2025
- 2
- 2
- Karakter
- magomedrasul.khamidov
Panasztevő InGame neve:
► Magomedrasul Khamidov, Jhonatan Bob, Vano Ghurtskaia ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► aszabika, fejko ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► hanyag ügyintézés, jogtalan szankció.
Sziasztok, volt egy frakcióm, ahol LVL 3 alatt volt minden egyes tag (2025.10.xx kb, Los Zetas). Akkoriban minden nap raboltunk ATM-et. Volt hogy egy modolatlan kocsival rabolt az egyik tagunk ATM-et, főadmin szólt, ne raboljunk azzal, tudták jól, hogy nincs meg KB senki lvl 3. Érdekes arra egy szót nem szóltak. Sőt mikor a frakciót ránk adták is kérdezték, hogy hányas szintűek vagyunk a szerveren. Na de akkor mondanám a mai történést, fel léptünk a szerverre pár barátommal, akik fent meg is vannak említve. Úgy gondoltuk el megyünk rabolni, mivel volt már egy illegális frakciónk, amibe ugyan ezekkel a karakterekkel voltunk. Előrp minden meg volt írva, neki lendültünk a rablásnak. Első célpontot LV-be leltük, oda mentünk hozzá, ahogy kiszálltunk oda teremt 2 adminisztrátor is, név szerint Fejko és Szabi. És belekötöttek minden kis dologba, OOC chaten össze vissza irogálás volt, és pár minősítés felénk az adminisztrátorok felől. Mondtam menjünk fel DC-re. Felmentünk, KÖSZÖNÉS nélkül fogadtak minket. Elkezdtük mondani a mondandónkat semmi hozzászólást nem kaptunk vagy bármit, csöndbe ültek. Alig-ha alig hozzábökött valamit hozzá Fejko, hogy várja még, még mit mondunk. Végén már magunkat ismételgettük. Szabi maximum ha 3 mondatot suttogott a mikrofonba, amit alig lehetett hallani, visszakérdeztem párszor, hogy mit is mondtál? -Azonban le ignorálta a kérdésemet. Majd a végén, random bemondja, hogy közösségrombolás miatt kitilt minket a szerverről. Párszor megkérdeztem, hogy -"de mit is csináltunk?". Erre semmilyen érdemleges választ nem kaptunk. Megkértük őket hívjanak be egy nagyobb rangú adminisztrátort, ez ellenben ezt is ignorálták. Mondták írjunk PK-t. Válaszoltuk, hogy megvárjuk, hátha bejön egy nagyobb rangú admin, erre a válasz-cselekedet az volt, hogy kitiltottak minket a discord szerverről, ez egy frappáns befejezés ennek a szép ügyintézésnek. ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► a biráló adminnak tudunk videókat küldeni a DC beszélgetésről. ◄
Megjegyzés:
► csáócsáócsáó. ◄