- Február 26, 2026
- 8
- 4
- Karakter
- Caleb Lloyd
Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Caleb LloydAnyja neve:
Michel RoseSzületési hely, idő:
1987/06/07 Las VenturasSzemélyigazolvány száma:
ID-BGQE8126Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Los Santos Jefferson Motel.Telefonszáma:
1131009Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
ÉrettségiIntézmény neve:
Las Venturas Secondary schoolVégzettség megszerzésének ideje:
2005.06.24Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
SchnappÉletkorod:
18Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
7 éve, korán kezdtem.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
Kb 5-6 hónapja.Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
Itt még nem de máshol igen.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/p4csgUMMesélj magadról pár mondatban:
Sziasztok, Jónásnak hívnak barátoknak csak Joni. 18. életévemet taposom, jelenleg 12. osztályos vagyok. Kis, csendes városban élek. Szabadidőmet barátaimmal töltöm, illetve videójátékokkal. Az MTA-t 2019-ben kezdtem, elég fiatalon. Most, valamivel érettebb fejjel kezdtem újra játszani az utóbbi 2 évben. Naponta ilyen 3-4 órát tudnék minimum szolgálatban tölteni de ennél akár többet is. Mivel magamról kell írjak itt, így pár tulajdonsággal megtoldanám a szöveg végét: jól tudok egy új társaságba beilleszkedni, aktív ember vagyok szinte mindenkivel megtudom találni a közös hangot, nyilván mint minden embernek nekem is vannak rossz tulajdonságaim amik között kiemelnék párat, elég makacs személyiségem van kifejezetten egy önszerető ember vagyok, illetve lusta vagyok. A közeljövőben szeretnék elkezdeni belekerülni az autóversenyzés világába azon belül is a rally szakágba.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Laikusként ami egyből eszembe jut az az hogy hőbutát kapott, arnyékba vinném biztosítanék számára hideg vizet illetve szénhidrátot.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
A hólyagos égési sérülés az már a másodfokú égésnek számít, úgy kezdeném hogy azonnali hűtés langyos vagy hideg vízzel legalább egy 10-15 percen keresztül ezután steril gézlappal lefedem fontos hogy nem szorosan csak annyira hogy rajta maradjon.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Nyakrögzítőt akkor kell használni ha valaki nagyot esett autóbalesete volt vagy beverte a fejét és emiatt megsérülhetett a nyaki gerince. Akkor is kell ha eszméletlen mert ilyenkor muszáj fixen tartani a fejét nehogy egy rossz mozdulattól lebénuljon.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Elektromos tüzet soha nem oltunk vízzel mert megráz az áram hanem először gyorsan le kell csapni a biztosítékot. Ha ez megvan akkor porral oltóval vagy egy nehéz takaróval lefojtva lehet eloltani a lángokat.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Sugárcső és tömlő: Ezzel lövik a vizet vagy a habot a lángokra amikor komolyabb épület- vagy avartüzet kell eloltani.
Feszítő-vágó berendezés: Ez egy bivalyerős hidraulikus olló amivel autóbaleseteknél átvágják a kocsi kasztniját hogy kimentsék a beszorult embereket.
Motoros láncfűrész: Ezzel vágják ki a kidőlt fákat az utakról viharok után vagy darabolják fel a tetőszerkezetet ha parázslik a gerenda.
Légzőkészülék: Ezt veszik fel a tűzoltók a hátukra és az arcukra ha mérgező füsttel teli égő házba vagy pincébe kell bemenniük menteni.
Kihúzható létra: Ezzel másznak fel a magasabb emeletekre vagy a tetőre ha elzárta a tűz a lépcsőházat és ki kell hozni valakit az ablakból.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Félautomata defibrillátor: Ezzel adnak le elektromos sokkot ha valakinek hirtelen megáll a szíve hogy újrainduljon a normális szívverés.
Lélegeztető ballon és maszk: Ezzel fújnak levegőt vagy oxigént a beteg tüdejébe ha leállt a légzése vagy nagyon nehezen kap levegőt.
Vákuummatrac: Ez egy speciális ágy ami rásimul a testre és megkeményedik így teljesen mozdulatlanul tartja a beteget ha súlyos balesetnél gerincsérülés gyanúja van.
Infúziós állvány és szerelék: Ezzel juttatnak folyadékot vagy fontos gyógyszereket közvetlenül a beteg vénájába például ha kiszáradt vagy nagyon vérzik.
Pulzoximéter: Ez az a kis csipesz amit a beteg ujjára tesznek és pillanatok alatt megméri a pulzust meg azt hogy mennyi oxigén van a vérében.JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.06.04.
Aláírás: Caleb Lloyd
Aláírás: Caleb Lloyd